Orhan Uluca: "Galatasaray'da bence son sezonu, Şampiyonlar Ligi'nde..."

Galatasaray, Süper Lig'de 10. haftayı 1-0'lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle haftayı kayıpsız kapattı.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da bence son sezonu, Şampiyonlar Ligi'nde..."

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"SERGIO OLIVEIRA, BİRAZ TEPKİLİ"

"Sergio Oliveira'nın golden sonraki tepkisinde görüyoruz ki takımla ilişkisi biraz kopuk, biraz tepkili. Oliveira, yedeğin yedeği konumuna düştü."

"BENCE SACHA BOEY'İN SON SEZONU"

"Bence bu sezon Sacha Boey'un son sezonu. Şampiyonlar Ligi'nde forma giydikten sonra scoutların gözüne giriyorsun."

"OKAN BURUK'IN EYÜP AYDIN'I OYNATMASI İÇİN ONLARA HAKARET ETMESİ GEREKİR"

"Taraftarlar 'Orta sahada Eyüp Aydın oynasın' diyor. Okan Buruk'un Eyüp'ü oynatması için orada oynayan Kaan Ayhan, Sergio Oliveira, Kerem Demirbay ve hatta Ndombele'ye hakaret etmesi gerekir. Torreira değişmez bir oyuncu ve Eyüp Aydın'ın bir tane pozisyonu var oynayacak."

"KEREM DEMİRBAY, İLK YARIDA 10 TOP KAYBI VAR"

"Kerem Demirbay. 45 dakika sahada kaldı ama 10 top kaybı var. Bir top kaybı var, dakika 25'te... Etrafı bomboş, gördü, baktı ve topu rakibe attı. Onun hatalı pasının sonrası takım arkadaşları büyük efor sarf edip savunmaya dönmek zorunda kaldı."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NU ETİKETLEYEMEZSİN"

"Kerem Aktürkoğlu'nu kaçırdığı gol pozisyonları üzerinden etiketleyemezsin. Topu aldığın andan itibaren 10 tane koşu gösteriyor. Bunların 8'inde top gelmezken 2'sinde geliyor. Hareketlilik ve pozisyonlar oradan doğuyor. En azılı Kerem eleştirmeni bile yarın 'Kadroda çıkmasın' der mi? Diyemez. Bayern Münih'e karşı 2-3 tane gol pozisyonu buluyorsun ve onu kim kaçırsa eleştirilecekti, Icardi bile..."

"GALATASARAY'A KARŞI BENCE SAYGILARI ARTTI"

"Zaha ve Ziyech'in bence Manchester United ve Bayern Münih maçlarından sonra Galatasaray'a saygısı arttı. Özellikle Zaha, deplasmanda kimi yendiğini ve Bayern Münih'e karşı nasıl top oynadığını biliyor."

"ZAHA, HER TOPUN ARKASINDAN KOŞTU"

"Wilfried Zaha hücumlarda etkili değildi hatta hiç yoktu ama Zaha bu takımın parçası olmak istediğini sahada çok net bir şekilde gösterdi. İstisnasız kaybettiği her topun arkasından koştu."

"KEREM DEMİRBAY, AÇIP MAÇI İZLESİN"

"İlk 45 dakika içerisinde top kaybı yapıyorsun, duran top dışında takıma tek bir katkın yok ve maçtan sonra soruyorsun 'Niye çıktın?' diye. 'Hocaya sorun.' cevabını veriyorsun. Aç maçı izle, analiz et neyi doğru yapıp neyi yanlış yaptığını..."  ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 16:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Forza Cimbom
Forza Cimbom - 7 ay Önce

Orhan hocanın analizleri çok kıymetli. Bu işi en iyi yapan yorumcu diyebiliriz.Umarım sadece bizler değil futbolcularda izliyor ve üzerinde durduğu konularda gereken dersleri çıkarıyordur.