Osman Şenher: "İki aydır Florya'da antrenman yapıyor, acaba büyük bir ameliyat mı geçirdi?"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansının beklentileri karşılayamamasının hayal kırıklığı yaşanıyor.

Osman Şenher: "İki aydır Florya'da antrenman yapıyor, acaba büyük bir ameliyat mı geçirdi?"

Milliyet Gazetesi spor yazarı Osman Şenher, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şenher'in açıklamaları şu şekilde:

Şampiyonlar Ligi maçlarından sonra ister istemez takım bir mental yorgunluğa giriyor. Rizespor maçının da böyle çok zor geçeceğini aşağı yukarı biliyorduk. Salı günkü Bayern Münih karşılaşmasının ardından burada tekrar motive olmak oldukça zordu. Kendi sahanda oynasan taraftar seni öyle ya da böyle havaya sokar.

"KEREM, SON VURUŞLARI ÇOK ÇALIŞMALI"

Futbol olarak Galatasaray maça ağırlığını koyamasa da yine gol pozisyonlarına girdi. Her zaman olduğu gibi bunları değerlendiremedi. Hele Kerem Aktürkoğlu’nun yüzde yüzlük bir pozisyonu var ki nasıl kaçtığına akıl sır ermiyor. Çare yok, Kerem iyi niyetle mücadele ediyor. Her şeyini ortaya koyuyor ama son vuruşlarda daha çok çalışması lazım.

"NDOMBELE, BÜYÜK BİR AMELİYAT MI GEÇİRDİ?"

İlk yarıya bakıyorum Angelino, Mertens ve Kerem Demirbay’ın takımlarına en ufak bir katkıları olmadı. Okan hoca da ikinci yarıya haklı olarak değişikliklerle başladı. Yalan yok ben Zaha’dan, Kerem Demirbay’dan, Angelino’dan, Ziyech’ten daha iyi performans bekliyorum. Sırf ben değil hocaları da tüm Galatasaraylılar da daha iyi performans bekliyor. Bu gruba Ndombele’yi de koymak lazım. Bu futbolcu Rize’ye getirilmedi. İki aydır Florya’da antrenman yapıyor daha bir türlü hazır olamıyor. Acaba bizim haberimiz yok, büyük bir ameliyat mı geçirdi?

"SANCHEZ HARİÇ YENİ YAPILAN TRANSFERLERİN KATKISI YOK"

İşin doğrusunu söylemek gerekirse Sanchez hariç yeni yapılan transferlerin bir katkısı şu ana kadar yok. Oliveira için hep söylüyorum; bu çocuğu küstürmemek gerekiyor. Şu an takımda en iyi pas veren, en iyi şut çeken oyuncular sıralamasında ilk sırayı alır. Ve dün gece üç puan alındıysa bu da onun golü sayesinde oldu.

"OKAN BURUK, BUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR"

Okan Buruk’un işi çok zor. Bu takımda kadro mühendisliği yapmak başlı başına bir iş. Yıldız futbolcu almışın, oynatmasan taraftar olsun, Florya’da olsun huzursuzluk çıkacak. Oynatsan sahada oyuna ağırlığını koyamıyor. Okan hoca da bunu çözmeye çalışıyor, bunun sıkıntılarını yaşıyor. Güveniyorsun, dünya yıldızına ilk 11’de forma veriyorsun sahada hiç bir şey yapmıyor.

Tabii ki Galatasaray ilerleyen haftalarda daha iyi olacak ama kötü futbol oynarken ve yorgunken de Rize gibi zor bir deplasmandan galip gelmek başarıdır. Rizesporlu futbolcular dün gece her şeylerini sahaya koydular. Koştular, mücadele ettiler, gol pozisyonuna girdiler. Forvetlerinde iki tane kaliteli futbolcu olsa maçı kazanabilirlerdi de.

Kaynak: Osman Şenher / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 12:17
YORUM EKLE