Erman Özgür: "Görünce yemin ederim utandım, 'Utanman varsa Galatasaray'dan git' diyor"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansları üzerinden eleştiriler yapılmaya devam ediliyor.

Erman Özgür: "Görünce yemin ederim utandım, 'Utanman varsa Galatasaray'dan git' diyor"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde

"KEREM'İN YERİNDE OLSAM 2-3 KİŞİ HARİCİNDE..."

"Kerem Aktürkoğlu'nın yerinde olsam 2-3 kişi haricinde kimseyi ciddiye alıp futbol konuşmam. Baş edemezsin ki... Herkes biliyor. Manchester dönüşünde adam iki tane gol kaçırdığı için paramparça ettiler. Kerem'e yazılanları gördüm, yemin ederim utandım. 'Utanman varsa git buradan' yazıyor, baş edemezsin."

"BİZ DEVAMLILIK İSTİYORUZ"

"Zaha, en büyük farkı nerede yarattı? Manchester deplasmanında... Bence Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacaksa en önemli katkı oradadır. Tete, Kopenhag karşısında maçı çevirdi mi? Oyuna girdi ve maçı çevirdi, Zaha da asist yaptı. Zaha'nın ligde yine maç kazandırdığı önemli bir gol var. Zaman zaman yapıyorlar ama biz elbette devamlılık istiyoruz."

"HAYAL KIRIKLIĞINDAN BAHSEDEMEM"

"Şampiyonlar Ligi ve lig derken Galatasaray'ın standartları da git gel yapıyor. Doğru zamanlarda katkı yaptılar. Zaha daha çok yaptı ama Tete'nin de doğru işler yaptığı zamanlar var. Zaha ve Tete'de bir hayal kırıklığından bahsedemem."

"OKAN HOCA, HİÇ ÇIKARMADIĞINA GÖRE..."

"Kerem Demirbay'ın da 3-4 maç iyi oynadığı dönem var. Angelino bir var, bir yok. Halil Dervişoğlu ve Bakambu ise henüz bize konuşacak bir şey vermediler. Okan hoca, Icardi'yi hiç çıkaramadığına göre demek ki çok ümit vadetmiyorlar. Tete ve Zaha üzerinden çok sert eleştiriye gerek yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 15:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Forza Cimbom
Forza Cimbom - 7 ay Önce

Kerem hakkinda acımasızca yorum yapanların gerçekten bu takım taraftarı olup olmadığı konusunda emin degilim. Bilinçli ve organize bir manipülasyon olabilir. Kerem bu takımın ve bu oyununun bel kemiği oyunculardan biridir tıpkı Muslera, Lucas ve Icardi' gibi.