Ahmet Çakar: "Galatasaray'da parantez açmak istediği oyuncu, şu anda Türkiye'nin en iyilerinden biri"

Galatasaray, Samsunspor karşısında maç hızlı başlayarak ilk 11 dakikada bulduğu gollerle 2-0'lık galibiyet elde etti.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'da parantez açmak istediği oyuncu, şu anda Türkiye'nin en iyilerinden biri"

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Samsunspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY OYNAMASI GEREKTİĞİ KADAR OYNADI"

Galatasaray önemli bir virajı kazasız geçti. Ne olursa olsun yıllardır Samsun deplasmanları her takım için güç olmuştur. Peki G.Saray çok mu iyi oynadı? Hayır... Oynaması gerektiği kadar oynadı.

"MAÇA 2-0 ÖNDE BAŞLADILAR"

Samsun'da G.Saray maça 2-0 önde başladı diyebiliriz. Maçın hemen başı bir kornerden gelen topu Nelsson çok iyi tamamladı ve G.Saray'ı öne geçirdi. Hemen akabinde de Barış Alper Yılmaz gerçekten çok zor bir gol attı. Barış Alper'in attığı gol hakikaten maharet ve zamanlama istiyor. Mertens'in harika pasıyla defansın arkasına sarktı, çok dar açısı vardı, buna rağmen Okan'ı geçti ve sıfıra yakın bir yerden golü yapmayı becerebildi. 

"BARIŞ ALPER ŞU ANDA TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİNDEN BİRİ"

Barış Alper'e bir parantez daha açalım; iyi niyeti, fedakârlığı ve fizik gücüyle belki de şu anda Türkiye'nin en iyilerinden biri. 

"SONRA RÖLANTİDE GİTTİ"

Ondan sonra maç rölantide gitti. Aslında Samsunspor, ilk yarının sonuna kadar sakin görünse de fazla bir pozisyonu yok. En önemli pozisyonları ikinci yarıda Muslera'nın köşeden çıkardığı top. 

"ICARDI'YE YAPILAN PENALTI DEĞİL"

Sonuç olarak şampiyonluk yarışı, F.Bahçe ve G.Saray arasında doludizgin ilerliyor. Sanki son haftaya, son düdüğe kadar devam edecek gibi. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu son haftaların başarılı ismi. Dün gece de bir-iki sarı kart hatası dışında maçı çok iyi yönetti. Samsunsporlu oyuncunun Kaan'a yaptığı ve Torreira'nın rakip oyuncuya yaptığı hareketlerde sarı kart vermesi gerekiyordu. 

İkinci yarıda Icardi'ye yapılan harekette G.Saray penaltı bekledi. Görüntüye baktığımızda çekiliyor gibi ama günümüz futbolunda bu tür penaltıların kabul görmesi çok zor. VAR müdahalesi de gereksiz.

Kaynak: Ahmet Çakar / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2024, 13:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abidin Yaman
Abidin Yaman - 3 ay Önce

Ahmet Hocam senden başka herkes penaltı dedi.. Eminim pozisyonu akşam izleyen hakem de ne halt etmişim demiştir.. Sen ise, yorumunla bir çuval inciri ...(berbat) ettin..