Ahmet Çakar: "Galatasaray'dan 2 milyon Euro alıyorsun, moralini bozmaya hakkın yok, yıllardır bizim sülalemize sövüyorlar"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet şampiyonluk yarışında kıyasıya yaşanıyor.

Ahmet Çakar: "Galatasaray'dan 2 milyon Euro alıyorsun, moralini bozmaya hakkın yok, yıllardır bizim sülalemize sövüyorlar"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KEREM'İN MORALİNİ BOZMAYA HAKKI YOK"

"2 milyon Euro alıyorsun Kerem Aktürkoğlu! Moralini bozmaya hakkın yok. 3-5 kişi sana sövünce kendinden geçiyorsun. Biz ne yapalım? Yıllardır bizim sülalemize sövüyorlar. Geçen haftayı kafandan silip atacaksın. Bir maç varsın, diğer maç yoksun. Kenarda Zaha gibi adam senin alternatifin."

"OKAN BURUK, ÖNEMLİ İŞLER YAPIYOR"

"Maçtan sonra Okan Buruk'u yaptığı açıklamalardan dolayı gözlerinden öpüyorum. Giden adamlara rağmen kadroda önemli işler yapıyor, futbolculardan verim alıyor. Galatasaray yönetimi de başarılı işler yaptı. 40 milyon Euro'luk satış gerçekleştirdiler. Şampiyonlar Ligi'nden gelen paranın yanına bu da kulübü çok rahatlattı."

"FENERAHÇE VE GALATASARAY FARKLI"

"Fenerbahçe'yi paranın getirdiği diktatör yönetir. Galatasaray'da böyle bir şey yok. Oranın kültürü, başkanı ve yönetimi belirler"

"GALATASARAY'IN GERİ DÖNÜŞLERİ VAR"

"Galatasaray'ın büyük geri dönüşleri var. 1999-2000'de gitti denilen maçta Milan'ı son saniye golüyle yenip oradan UEFA'yı kazanması, 2006 şampiyonluğu, 8 puandan geri dönülmesi... Diğer taraftan Fenerbahçe'ye bakalım. Büyük travmaları var. 2006 Denizli, 2010 Bursaspor şampiyonluğu, 9 yıl şampiyon olamama. Bunların hepsi psikolojik bir etki." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habesarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 12:41
YORUM EKLE