Nihat Kahveci: "Galatasaray taraftarı 'Giderse gitsin' der, ben de 'Kalsınlar' diyemem"

Galatasaray, Süper Lig'de haftayı 2-0'lık Samsunspor galibiyetiyle kapattı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray taraftarı 'Giderse gitsin' der, ben de 'Kalsınlar' diyemem"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"MAÇ SAATİNİ KARIŞTIRMIŞALR"

"Samsunsporlu futbolcular maç saatini karıştırmışlar. 20.11'de maça başladılar. 20.50'ye kadar olan süreçte Samsunspor hakimiyetinde oynandı. Ben Galatasaray'la ilgili o dakikalarda bir not alamadım. Sezonun en kötü performansı o bölümdeydi."

"SOYUNMA ODASINDA 'BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM' DEMİŞTİR"

"Okan Hoca maçtan sonra soyunma odasına girip böyle yapar: '2 gol attınız tebrik ediyorum, kazandık. Bu performansı bir daha görmek istemiyorum.' demiştir."

"KEREM, ICARDI, MERTENS OYUNDA YOKTU"

"Kerem Aktürkoğlu, Gaziantep FK maçıdna kalmış. Bugünkü top kaybı sayısını hatırlamıyorum. Icardi, kafayla aşırtıp yaptığı asist dışında oyunda yoktu. Mertens, Barış Alper Yılmaz'a yaptığı asist dışında oyunda yoktu. Kerem Demribay ve Torreira, çok yan top oynadı. Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu atağa çıkamadı. Görevlerini yapan Nelsson, Sanchez ve Muslera vardı. Galatasaray'da maçın adamı gol atan her yerde oynayan joker Barış Alper Yılmaz değil, Muslera'ydı."

"KEREM, KENDİNE ÇEKİDÜZEN VERMELİ"

"Kerem Aktürkoğlu, kendine çekidüzen vermeli. Gerçekten çok kötü oynadı. Yine altı pastan tribüne attı."

"GALATASARAY, BÖYLE BİR TAKIM"

"Galatasaray beklediğinden çok daha kolay şekilde iyi oynayarak değil, sadece gol atarak kazandı. Galatasaray da böyle bir takım. Galatasaray çok kötü oynadı ama çok önemli üç puan aldı. Büyük takımlarda ne kadar az gol yersen senin galibiyet istatistiklerini arttırma olasılığın çok artıyor. Çünkü ön taraf bir şekilde pozisyon bulup golü atıyor."

"ICARDI'Yİ BESLEYECEKSİN"

"Icardi gol atıyor, gol atmasında sıkıntı yok, ofsaytı ayarlayamıyor. Ofsayt olan pozisyonda da tertemiz bıraktı. Icardi'yi besleyeceksin."

"HALA GEÇEN SENEKİ OYUNCULARDAN DAHA ÇOK BAHSEDİYORUZ"

"Öyle ki her maç biri çıkıyor, kurtarıyor ama baktığında hala geçen seneki kadrodaki oyunculardan daha çok bahsediyoruz. Zaha biraz toparladı."

"BEN DE 'KALSINLAR' DİYEMEM"

"Taraftar istikrar istiyor. Ne Tete de gördüler bunu ne de Hakim Ziyech'te. İkisi de iyi futbolcu ama bir şey veremediğinde taraftar 'Giderse gitsin' der. Ben de bu performanslardan sonra 'Kalsınlar' diyemem."

"AURIER İÇİN KIYASLAMA ÇOK YAPILACAK"

"Serge Aurier'e bol şans diliyorum çünkü kıyaslama çok yapılacak. Sacha Boey'in performansı ister istemez beklenecek. İşi kolay değil, devre arasında böyle istediğin transferi yapmak da kolay bir şey değildir."

"VINICIUS, ÇOK UYGUN PROFİL"

"Carlos Vinicius, profil olarak çok uygun, yedek santrfor rolünü kabul etmiş bir oyuncu. Kimi oyuncu oynamadığında sıkıntı yaratır. Çünkü Icardi, kötü de olsa oynuyor. iyi top tutup dağıtıyor ve yandan kesilen ortalarda kafa vuruşları iyi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
nasreddinhodja
nasreddinhodja - 3 ay Önce

tete 5,9M.zaha 6,6m.ziyech 2,85m.bakambu 2,2m.demirbay 4,7m.kaan ayhan 4m. ndombele 3,1m angelinho 1,5M maaşlar dahil toplam 31M...Yönetimiz boey ile bu maaliyeti kurtardı hatta bakambu ekstra gelir angelinho gitti ndombele gidici zaha ve tete potansiyel gelir getirir...yönetimin ellerinden öpüyoruz...tek hatası mustafa muhammet ve yusuf demir bence...sağlam 2 tane orta saha sol bek ve 10 numara avrupada kupa getirir...paniğe gerek yok

Gs
Gs - 3 ay Önce

Maçın adamı muslera seçiliyorsa ki bencede öyle diğerleri oturup düşünmeli hele kerem iki kere düşünmeli