İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da ilk defa böyle gördüm, eski halinden eser yok, 10 kişi oynattı"

Galatasaray, Süper Lig'de Samsunspor engelini kayıpsız bir şekilde geçmesini başardı.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da ilk defa böyle gördüm, eski halinden eser yok, 10 kişi oynattı"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BEKLENENDEN KOALY OLDU"

"Galatasaray için beklenenden kolay oldu. 11. dakikada 2-0'dan sonra maç bitmiş de biz fazladan seyretmişiz gibi bir şey oldu."

"MUSLERA İZİN VERMEDİ"

"Samsunspor'un zaman zaman bir iki pozisyonda tehlike yarattığı anlar oldu. Onda da Muslera, yaptığı kurtarışlarla Samsunspor'un ümitlenmesine izin vermedi. Daha farklı bir skor da olabilirdi. İkinci yarıda Galatasaray'ın kaçırdığı pozisyonlar var."

"GALATASARAY, KENDİSİNİ ÇOK FAZLA YORMADI"

"Galatasaray açısından oyun olarak iki farklı 45 dakika izledik. İlk 45 dakika tamamen topa ve oyuna hükmeden bir Galatasaray. İkinci yarıda daha çok topu rakibe veren, geride bekleyen bir Galatasaray vardı. Kendilerini çok fazla yormadılar."

"GALATASARAY 10 KİŞİ OYNADI, KEREM HİÇ YOKTU"

"Galatasaray ilk devre 10 kişi oynadı. Kerem Aktürkoğlu ilk 45 dakikada hiç yoktu. Kafası hiçbir şekilde Samsun'da değildi. Bedenen orada ancak ruhen farklı bir yerdeydi. Ben ilk defa Kerem'i böyle gördüm. Kafa önde, vücudu üzgün, moralsiz. Eski Kerem'den eser yok."

"İLK KEZ BU KADAR AZ GİRİLDİ"

"Galatasaray'ın ilk kez rakip ceza alanına bu kadar az girdiği bir maç izledim. Galatasaray, son baktığımda 21 kez girmişti. Bu sayı çok düşük bir rakam. Geçen hafta rekor kırıldı, bu hafta çok düşük. Samsunspor, Galatasaray'dan daha çok ceza sahası içinde buluşmuş."

"BARIŞ ALPER, KENDİNİ AŞTI"

"Barış Alper Yılmaz kendini aştı. Attığı çalım inanılmaz. Havadaki topla çalım attı. Bir şekilde kaleciyi nasıl geçti ben onu anlamadım. Onu orada düşünmesi bile Barış'ın bayağı yol kat ettiğini gösteriyor."

"SİZİ KİM KESEBİLİR?"

"Yabancı kuralı gelse bile iyi oynadığınızda sizi kim kesebilir? Kerem'i, Barış'ı, Ferdi'yi kim kesebilir? Siz iyi oynadığınız zaman sizin yerinize yabancı oyuncu aramaz takım."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 11:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysel Turgut
Veysel Turgut - 3 ay Önce

Gerçekten Galatasaray 10 kişi oynadı. Bence Kerem değil İkardi koşmuyor, mücadele yok, devamlı ofsaytta duruyor. Son altı maçta sahiden İkardi isteyerek futbol oynadı diyen biri var mı? Okan Hoca her maçta 90' nasıl bu oyuncuyu sahada tutuyor anlaşılır gibi değil. Herkes nedense Kerem'i eleştiriyor niye İkardi'ye birşey diyen yok.

İ.Nurettin Altunörs
İ.Nurettin Altunörs - 3 ay Önce

Kerem i sadece topa vuruşlarından eleştirebilirim
Takımın en çok koşan elamanlarından
Okan buruk hoca İcardiye bu kadar nasıl sabrediyor anlamış değilim takım son altı yedi maçta on kişi oynuyor
Elinde zaha veBakambu gibi bir futbolcun varsa neden ricardiyi dinlendirmiyror
Bakambuya direk onbirde fazla yer verilmedi bakın bakambuyu sattklarına pişman olacaklar