Galatasaray'dan tepki geldi! "4 saniye sürdü, Fenerbahçe maçında da vermedi, bu tamamen kasıtlı"

Galatasaray, ligin 23. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray'dan tepki geldi! "4 saniye sürdü, Fenerbahçe maçında da vermedi, bu tamamen kasıtlı"

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Samsunspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Öztürk'ün açıklamaları şu şekilde:

"KASIT ARIYORUZ, NET PENALTIYDI"

"Maç fazlasıyla da olsa lider olmaktan mutluyuz. İnşallah 24. şampiyonluğu alıp 25. şampiyonlukla 5. yıldızı da alacağız. 2-0'lık skorla net bir galibiyet aldık. Oyundan çok memnunuz ama şu üzüntüyü dile getirmek istiyoruz. Fenerbahçe maçı ile bu maçın VAR hakemi yine aynı. Bugün yine inanılmaz bir moral bozukluğu yaşıyor, kasıt arıyoruz. 71. dakikada Icardi'ye yapılan net bir penaltıydı. Hakem VAR'ı dinledi ve 4 saniyede inceledi. Buna 4 saniyede nasıl karar verdiler." dedi.

"FENERBAHÇE MAÇINDA DA VERMEDİ"

"Aynı VAR hakemi Icardi'nin elmacık kemiği kırıldığında da devam etmişti. Bu tamamen kasıtlı. MHK'nin bu kasıtlı tutum konusunda acilen tedbir alınmasını ve uzun süre bu VAR hakeminin başkalarının da canını yakmasını önlemesini istiyoruz. Son dakika Kaan Ayhan'ın vuruşunda da el olduğunu düşünüyoruz ama onda da karar aut olarak çıktı. Ele geldiyse nasıl aut oluyor. Yolumuza devam ediyoruz."

"GALATASARAY'IN HAKKINI KÖTÜ KALPLİLERE YEDİRMEYECEĞİZ"

"Yolumuz şampiyonluk, taraftarımız bize inansın. Biz hem masada hem de sahada gereken neyse yapacağız. Galatasaray'ın hakkını bu kötü kalplilere yedirmeyeceğiz. Biz bir takımız ve şahıslar üzerinden konuşmuyoruz. Galatasaray her zaman 11 aslanıyla sahaya çıkar. Oyuncu değerlendirmek Okan hocanın işi. Biz bu art niyetlilerden bıktık. Bu hakemin kötü kalpliliğinden Icardi 3-4 hafta oynayamadı ve bu performansımızı etkiledi. Bugün 4 saniyede 10 kamerayı nasıl gördüklerini anlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2024, 16:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Sizler, sessiz sedasız bir şekilde oturmaya devam ederseniz! daha çok hakkımızı yerler. Topunuz bir Ali Koç etmiyorsunuz. Adam ortalığı ayağa kaldırıyor.

T. C SELANİK NUHACURU
T. C SELANİK NUHACURU - 3 ay Önce

Ne yazıkki GS üzerinde bir oyun oynanıyor TFF başkanı yalı çocuğuyla gizli görüşme yapıyorsa bunun arkasında art niyet aramak gayet normal. Koç efendi kendini başarısızlığını örtmek için her türlü oyunu yapar. Eski başkan Aziz YILDIRIM kadar mert olmadığını düşünüyorum.