Tugay Kerimoğlu: "Aklı İstanbul'da kalmış, Galatasaray'daki problemi neyse kafasında düzeltmeli"

Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 2-0'lık skorla geçti.

Tugay Kerimoğlu: "Aklı İstanbul'da kalmış, Galatasaray'daki problemi neyse kafasında düzeltmeli"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HAK EDİLMİŞ BİR GALİBİYET"

"2-0'dan sonraki oyun daha kontrolü oldu. Zaman zaman pas hataları çoğaldı. Büyük takımsanız 2-0'ı yakaladıktan sonra zor olan deplasmanda kontrollü bir şekilde maçı bitirmelisiniz. Bu oldu. Hak edilmiş galibiyet. Kazanıyor olmak keyifli. Zor olan deplasmanda işi kolaya çevirip kazanmak keyifli. Bireysel performansları düşündüğünde bazıları olumlu bazıları olumsuz."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'IN PERFORMANSI ETKİLEYİCİ"

"Maçın başlangıcından sonuna kadar Barış Alper Yılmaz'ın performansı etkileyici. Hem atmış olduğu gol hem de o kulvarı iyi kullanması bayağı etkiliydi."

"MUSLERA FARK YARATTI"

"Nelsson'un hem gol atması hem de savunmadaki bireysel hatasız oyunu güzeldi. Torreira, bildiğimiz Torreira'ydı. Bu ikilinin yanına bir kişi daha eklersem Muslera derim. Kurtarışlarıyla fark yarattı. Oyun 2-1'e gelse oyun Samsunspor adına dönebilirdi."

"KEREM, PROBLEMLİ HİKAYEYİ KENDİSİ YARATIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu için bugüne kadar hep olumluydum. Kerem'in Galatasaray'daki hayat hikayesi başladığı günden bu güne kadar güzel. Bu problemli hikayeyi kendisi yaratıyor. Deplasmanda Kerem, beden olarak sahada ama akıl olarak İstanbul'da kalmış. Bence çok çabuk şekilde bundan kurtulması lazım. Kerem'in daha önce neler yaptığını şampiyonluklarda neler yaptığını hep biliyoruz. Kerem'in çok şey yapma isteği bazen hataya yol açar. Kerem oyun içinde kendini daha çok sahaya vermeli. Problem neyse onu kafasında düzeltmeli."

"BARIŞ ALPER ÜST SEVİYEYE ÇIKIYOR"

"Barış Alper Yılmaz kendini yenilemek zorunda. Kerem geçmişte bunu yaptı. Barış yavaş yavaş geldiği noktada üst seviyeye çıkıyor. Bir anda büyük takıma gelmek kolay değildir. Üstüne giderek koyan bir Barış Alper var."

"FORMA REKABETİ DAHA ÇOK OLACAK"

"Yapılan yabancı transferlerin kalitesi çok iyi olunca Türk oyuncuların performansının arttığını düşünüyorum. Kaliteli yabancı ile yerli oyuncu da iyi oynuyor. Forma rekabeti daha da çok olacak. İyi bir Zaha, iyi bir Mertens, iyi bir Kerem olunca birbirini geçmek zor olacak. Oyuncular her maçı oynamak isteyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 11:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rüstem Erol
Rüstem Erol - 3 ay Önce

Kerem, acilen pisikolik destek alması lazım.