Rıdvan Dilmen, iki yıldız için Galatasaray'a çağrı yaptı! "Bir senedir girmediği..."

Galatasaray, Samsunspor deplasmanında 2-0'lık galibiyet alarak kayıp yaşamadı.

Rıdvan Dilmen, iki yıldız için Galatasaray'a çağrı yaptı! "Bir senedir girmediği..."

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulunduç

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'YE BASKI OLACAK"

"Uzun süredir Fenerbahçe oynayıp Galatasaray kovalıyordu. İlk kez ya da ikinci kez Galatasaray liderliğe yükseldi. Şimdi Fenerbahçe ne olursa olsun Antalyaspor maçına baskı altında çıkacak."

"HER İŞTE BİR HAYIR VARDIR"

"Okan Hoca öyle bir teknik adamlık yapıyor ki... İyi oynayan takım bozulmaz denir. Okan Buruk da öyle yaptı. Zaten Zaha ile ilgili durumu anlattı. Zaha'dan dolayı belki de Barış Alper Yılmaz'ı sola çekecekti. Ama her işte bir hayır vardır ya maçı koparan Barış oldu."

"MUSLERA VE NELSSON, İKİ PUANI ALDI"

"Galatasaray, oyununun son bölümünde Zaha girdikten sonra daha etkili oldu. Muslera ve Nelsson ikilisi bu maçtaki 3 puanın ikisini aldılar. Diğerleri de 1 puan aldı. Icardi ve Kerem Aktürkoğlu çok etkisizdi."

"EN AZ 5 TANE KARTLIK POZSİYON VARDI"

"Bu maçta ikili mücadelelerde çok fazla kart çıkmadı ama kız gibi futbol falan oynanmadı. Hakem en az 5 tane kartlık pozisyonda kart göstermedi. Samsunspor'un sol bekinin sarı kartsız maçı bitirmesi, Torreira'nın aynı şekilde ilginç oldu."

"MUSLERA MAÇ ALAN KALECİ"

"Galatasaray'ın en etkili oynadığı an uzatma dakikalardı. Orijinal sağ bek, orijinal sol bek olmamasına rağmen, Abdülkerim Bardakcı olmamasına rağmen iyi bir galibiyet aldı. Muslera önlibero gibi oynuyor. Gerçekten maç alan kaleci."

"MUSLERA İZİN VERMEDİ"

"Galatasaray'ı maç öncesi favori görüyordum. Takımda o rahatlık vardı. Geçen hafta Okan Buruk ilk kez korktum dedi. Galatasaray çok enerjik oynamıyor. Bu skorla alakalı bir durum. 20. dakikasından sonra Samsunspor biraz zorlamak istedi ama Muslera devreye girerek izin vermedi."

"KEREM, DUYGULARINI KONTROL ETMELİ"

"Kerem Aktürkoğlu henüz 10 gün önce maçın kahramanıydı. Tribünler çok nemlidir. Kerem'in en büyük rakibi duygusu. Duygularını kontrol etmesi lazım. Bunun karşılığı da tecrübedir. Atıyorum ama yaranamıyorum diye düşünüyor. Olgunluğunu, tecrübeyi yakalasa girdiği pozisyonlarda daha sakin kalabilir. Okan Buruk, Kerem'i oyundan erken alarak daha fazla eleştirilsin istemedi. Taraftar, kale arkasındadır. Seyirci kenarlarda. Galatasaray taraftar grubu bile Kerem'le ilgili açıklama yaptı."

"DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR"

"Kerem Aktükoğlu'nu golle ölçmeye devam edecekler. Mutlaka desteğe ihtiyacı var. Icardi'nin fiziksel desteğe ihtiyacı var. Bir senedir girmediği ofsayta 3 maçtır giriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2024, 16:28
YORUM EKLE