Ahmet Çakar: "Kapılar ona kapanmaya başladı, bu sonuçlardan sonra kahrolmuştur"

A Milli Takımımız, EURO 2024 Grup Elemeleri'nde Hırvatistan'ı Galatasaraylı oyuncu Barış Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Ahmet Çakar: "Kapılar ona kapanmaya başladı, bu sonuçlardan sonra kahrolmuştur"

BTV Youtube kanalında Ahmet Çakar, A Milli Takımımız'ın Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından çarpıcı yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY, MİLLİ TAKIMA SİRAYET ETTİ"

"Fenerbahçe ve Galatasaray'ın iyi futbol oynaması, iyi sonuçlar alması Milli Takıma da sirayet etti. Galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Hırvat Milli Takımı'nın hocası ve oyuncuları maç sonu açıklamalarıyla zaten kabullenmiş."

"FATİH TERİM KAHROLMUŞTUR"

"Fatih Terim'i Fatih Terim yapan Galatasaray ve Milli Takım'dır. Okan Buruk takımını şampiyon yaptı, üstüne Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri büyüttü. Milli Takım, Montella gelir gelmez EURO 2024'ün kapılarını tamamen açtı. Herhalde bu sonuçlardan sonra kahrolmuştur. Kapılar ona kapanmaya başladı." 

"FENERBAHÇE'NİN BU KADAR PARALAR VERDİĞİ KALECİ..."

"Barış Alper Yılmaz'ın golünde Livakovic hatalıydı. Başka pozisyonlarda da hatalarda yaptı. Fenerbahçe'nin bu kadar paralar verdiği kaleci böyle olacaksa Altay'dan bir farkı kalmaz." dedi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 15:29
YORUM EKLE