Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan ayrılmak ister ama 10 milyon Euro'nun üstüne kolay çıkılmaz"

Galatasaray'da Davinson Sanchez transferi sonrasında kulübe çekilen Victor Nelsson'un yaptığı açıklamalarının yankıları sürüyor.

Mehmet Özcan: "Galatasaray'dan ayrılmak ister ama 10 milyon Euro'nun üstüne kolay çıkılmaz"

Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, A Spor yayınında Galatasaray'ın Danimarkalı stoper Victor Nelson ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON'UN PERFORMANSINI DÜŞÜRECEĞİ ANLAMINA GELMEZ"

"Nelsson'u hiç eleştirmiyorum. Oynamayan oyuncu mutsuz olur. Bu çok normal. Kuzey ülkerindeki oyuncular daha dobra oluyorlar. Nelsson'un performansını düşüreceği anlamına gelmez. Hırslandığını ifade ediyor." 

"OKAN HOCA HAKLI"

"Okan hocayı haklı buluyorum. Nelsson şu anda Kaan Ayhan'ın bile gerisinde olabilir. Kaan Ayhan, sezona çok iyi başladı. Nelsson, sezona iyi başlamadı. Orada bir özeleştiri yapacak."

"ŞU ANDA YÜZDE 100 DAVINSON SANCHEZ DERİM"

"Nelsson gitmek istedi. Sevilla'yı kendisi de söyledi. Geçen sezon iyi oynadı, Abdülkerim Bardakcı'yı daha üst seviyeye çıkardı. Ancak şu anda yüzde 100 Davinson Sanchez derim. Şampiyonlar Ligi seviyesinde iyi bir stoper alındı."

"ÇİFT HANELİ BONSERVİS ÇOK KOLAY DEĞİL"

"Nelsson için 10 milyon Euro, yani çift haneli bonservis rakamlarının çok kolay aşılacağını düşünmüyorun. Zaniolo ve Yunus Akgün gibi satın alma opsiyonlu kiralık olabilir. Premier Lig'de savunma odaklı bir takımda iş yapabilir. Değerli bir stoper ama bonservisi için oynaması önemli. Oynamayadığı bir senaryoda da Nelsson ayrılmak isteyecektir. Çünkü Danimarka ile Avrupa Şampiyonası'nda oynamak isteyecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarirkimizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 15:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Irfan Sönmez  Gaziantep
Irfan Sönmez Gaziantep - 7 ay Önce

Merhaba sevgili MEHMET bey. NELSSON'un yedekte oturması bize 20 milyon euroya patlar. Bizde yedekte oturan birisine Avrupadan 20-25 milyon bonservis parası verecek ahmak yöneticiyi asla bulamayıız..

Biz D.SANCHEZ gibi süper bir stoperi bile kendi takımında yedek oturduğu için Premier ligden 9 milyon euroya aldık. Galatasarayda yedek oturan NELSSON''a kimse 5 - 6 milyon euradan fazla para vermez. O sebepten bizim NELSSON'a acilen yer açmamız gerekiyor ki defansı S.BOYE - NELSSON - D.SANCHEZ - ABDÜLKERİM şeklinde oluşturalım. Sol kanadımız ANGELINO ile zaten otobana dönmüş durumda.

Defansta en iyi çözüm ABDÜLKERİM 'i sol beke çekip NELSSON'a yer açmakla olur. Allahı var NELSSON da öyle bir kalemde hemen gözden çıkarılacak sıradan bir oyuncu değil. Hele ki bu defansın önünde de TORREIRA ile KAAN AYHAN ikilisi birlikte oynarlarsa değil B.MÜNIH, REAL MADRİD ile bile oynasak aklıma zerre korku gelmez.

Aklın yolu birdir. "Poposuyla inatlaşan altına pisler" sözünü hatırlatırım ve derim ki acilen NELSSON'u yeniden kazanalım. Böylece hem biz paramızı kazanalım, hemde bu dünyalar beyefendisi çalışkan çocuk buna fazlasıyla değer.