Ünal Aysal: "Paraya kıyıp Galatasaray'a aldık, hiç tanışmadık, birebir görmedim, birisi beddua mı etti"

Galatasaray'da başkanlık yapan isimlerden Ünal Aysal, önemli itiraflarda bulundu.

Ünal Aysal: "Paraya kıyıp Galatasaray'a aldık, hiç tanışmadık, birebir görmedim, birisi beddua mı etti"

Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Ünal Aysal, Taktik Mania Plus Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Aysal'ın açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR'U TAKDİR EDİYORUM"

"Erden Timur’un başarılarını takdir ediyorum. Düşüncesi doğru, cesaretini görüyorum. Bütün mesele altını doldurmak. Vizyonunuzun ve cesaretinizin arkasından koşarken altını doldurmalısınız. Yoksa bu sürecin sonunda herkes kenara çekilir, kendi başınıza kalırsınız."

"ALİ KOÇ, GALATASARAY ENDİŞESİ İÇİNDE"

"Bizde bir söz vardır ‘Meyve veren ağaç taşlanır.’ Galatasaray başarısız olsaydı, Ali Koç veya başka bir yönetici Galatasaray’la ilgili konuşma lüzumu görmezdi. Ali Koç çok iyi bir Fenerbahçeli, çok deneyimli bir yönetici ama senelerdir Galatasaray endişesi içinde."

"PARAYA KIYIP TARIK ÇAMDAL'I ALDIK"

"En çok hayal kırıklığına uğradığınız transfer?" sorusu için Ünal Aysal; "Tarık Çamdal’ı antrenörümüzün 'Ya bunu alacağız ya da şampiyon olamayız' demesi üzerine paraya kıyıp aldık. Tanışmadık hiç, birebir görmedim. Ne oldu nazar mı değdi, birisi beddua mı etti anlamadım."

"MUSLERA'YI İYİ Kİ ALMIŞIZ"

"En mutlu olduğunuz transfer?" sorusuna Ünal Aysal; "Fernando Muslera. Çok iyi fiyat ve şartlarla aldık. Hâlâ oynuyor. İyi ki almışız. İkinci olarak en beğendiğim oyuncu Ujfalusi idi. Güven veriyordu."

"OKAN BURUK'U RAHAT BIRAKMAK LAZIM"

"Okan Buruk'u kutlamak lazım. Eskisine göre çok daha dinamik bir takım yarattı. Okan'ı biraz rahat bırakmak lazım. Bırakalım, elinden geleni yapsın."

"GEÇEN YIL ICARDI, BU YIL ZAHA ÇİLEK"

"Mauro Icardi, geçen yılın çileğiydi. Geçen yılın kadrosu iyiydi ama yönetici arkadaşlarımız bir adım ileri gitmek istedi. Yenilerden Zaha çok dikkatimi çeken bir oyuncu. Bu yılın çileği Zaha." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 20:50
YORUM EKLE