George Gardi: "Icardi'ye 5 takımdan teklif geldi, Galatasaray'ın ödediği rakamın iki katını sundular"

Mauro Icardi'nin menajeri, yıldız oyuncunun sezonun bitmesiyle sadece Galatasaray'a transfer olmayı düşünürken 5 katı gelen teklifi kabul etmediğini açıkladı.

George Gardi: "Icardi'ye 5 takımdan teklif geldi, Galatasaray'ın ödediği rakamın iki katını sundular"

Galatasaraylı yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin danışmanlığını yapan George Gardi, Tuttomercatoweb.com'a transferin yaşandığı süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Gardi'nin açıklamaları şu şekilde: 

"5 TAKIMDAN TEKLİF GELDİ"

"Geçtiğimiz sezon bitmeden Mauro, geleceği için ilk tercihi olarak Galatasaray'ı göstermişti. Geçen sezon yaşadıklarından sonra başka takımı düşünmedi. Yıldız oyuncuya 5 takımdan teklif geldi. Icardi bu teklifleri incelemek zorunda kaldı. Konunun sadece maaş ile alakalı değil, PSG'ye gelen teklif ile ilgiliydi. Icardi'yi isteyen takımlar PSG'ye Galatasaray'ın ödediği rakamın iki katını sundu."

"ICARDI, SEÇİMİNİ YÜREKTEN YAPTI"

Icardi, Galatasaray'a duyduğu sevgi ve rekabetçiliği de ön plana alarak seçimi yürekten yaptı. Icardi'nin sevgisini sorgulamak için bir neden yoktur."

Gardi diğer transferler hakkında ise şunları söyledi:

"Hakim Ziyech, maaşları kısmen karşılanarak 0'a kiralandı ve Sanchez kalıcı olarak geldi. Bu koşullar altında diğer kulüplerin rekabeti şiddetliydi, dolayısıyla gurur duyuyorum." dedi.

Kaynak: Ajansspor

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 02:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vi̇cdan İnsaf Merhamet
Vi̇cdan İnsaf Merhamet - 8 ay Önce

İcardi ye profesyonelliği ve saha içindeki olgunluğundan dolayı saygı duyuyorum.Ama şampiyonlar ligi olmasaydı .O paraları Galatasaray verseydi.Yine kabul etmezdi.Adam gerçek bir profesyonel.