Altan Tanrıkulu: "Bayern Münih ve Liverpool gelip Galatasaray'dan isteyebilir"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da namağlup serisini sürdürerek milli araya girdi.

Altan Tanrıkulu: "Bayern Münih ve Liverpool gelip Galatasaray'dan isteyebilir"

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OLIVEIRA, YARARLI BİR OYUNCU"

"Sergio Oliveira'nın yararlı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Bunu hem Molde hem de sornadan girdiği Kopenhag ve ligdeki bazı maçlarda gösterdi. Sessiz ve sedasızi problem çıkartmıyor. Tabii ki mutsuzdur." 

"NELSSON'A SON DAKİKA ŞOKU OLDU"

"Nelsson'u ayırıyorum. Nelsson'a tam son dakika şoku oldu. Davinson Sanchez gelince bir anda elden ayaktan kesildi. Nelsson konusunda Galatasaray'ın tüm politikası doğru. Çünkü Nelsson, çok büyük bir hızla aşağı iniyordu. Nelsson, Abdülkerim'e dua etsin ki yanında toparlamaya çalışıyordu. Okan hoca baktı ki böyle olmayacak, Kaan Ayhan'ı devreye soktu. O yüzden Nelsson konusunda Okan Buruk ve Galatasaray'ın kararları doğru. Oyuncunun performansı çok düştü."

"BAYERN VE LIVEROPOOL, SENDEN GELİP İSTEYEBİLİR"

"Sanchez ile Abdülkerim, daha iyi ikili. Adam, Old Trafford'da iki tane asist yaptı. Nelsson'u biraz daha yatırım olarak görürsün ama bir büyük takım Bayern Münih ve Liverpool, senden gelip Davinson Sanchez'i isteyebilir. Mesela Bayern maçında çok iyi oynar, gelir alırlar. Öyle şeyleri çok severler. Kendilerine lazım olan oyuncuyu alırlar."

"DROGBA İLE ICARDI'Yİ ASLA YAN YANA KOYAMAM"

"Çok sevdiğim ve futbolcuğundan da gurur duyduğum birçok eski futbolcu ve bazı yorumcular, Icardi'nin Süper Lig tarihinde gelişmiş geçmiş en iyisi olduğunu söylüyor. Ben asla öyle bir şey düşünmüyorum. Mesela Drogba'yı gördüm. Ben Drogba ile Icardi'yi afedersiniz ama asla yan yana koyamam. Tanju Çolak'ın da performansına bakın. Eto'o da geldi. Kimler geldi geçti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 11:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ehifou
Ehifou - 8 ay Önce

Olivieraya faydalı diyen adam futboldan anlamiyodur net