Kutlu Akpınar: "Yaptığı çok vahim bir durum, Galatasaray'dan izin almalıydı"

Galatasaray'da Victor Nelsson'un yaptığı açıklamaların yankıları devam ediyor.

Kutlu Akpınar: "Yaptığı çok vahim bir durum, Galatasaray'dan izin almalıydı"

Galatasarat muhabiri Kutlu Akpınar, Victor Nelsson gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Akpınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FORMA SAVAŞINA GİRME DÜŞÜNCESİ VAR"

"Nelsson'un oynamadığı için mutsuz olması ve oynamak istediğini dile getirmesi çok doğal. Forma savaşına girme düşüncesi var. 'Paramı alır, otururum' demiyor."

"SEZONA İYİ BAŞLANGIÇ YAPAMADI"

"Yaptığı açıklamaların olumsuz yanları çok fazla. Okan hoca ve yardımcılarıyla direkt olarak konuşabilir. Direkt olarak basınla konuşuyor. Performans olarak baktığımızda da Nelsson'un Sanchez, Abdülkerim ve Kaan Ayhan'ı şu an kesmesi çok düşük. Zaten sezona çok iyi başlangıç yapamadı."

"SÜREKLİ AYRILIK HABERLERİ ÇIKIYOR"

"Geçen sezonun devre arasından itibaren sürekli ayrılmak istediği yönünde haberler çıktı. Hem kendi istediği ücret hem de Galatasaray'ın istediği bonservis gelmeyince kalmayı tercih etti. Bu kadar iyi bir ivme yakalamış üçlü varken Nelsson'un tercih edilmemesi doğal."

"ÇOK VAHİM BİR DURUM"

"Galatasaray iletişim ekibinden habersiz bu röportajı gerçekleştirmesi çok daha vahim bir durum. Kesinlikle kulüpten izin alınması gerekiyor. Sadece sahada değil, dışarıda da olgunlaşması gerekiyor."

"20 MİLYON EURO'LUK TEKLİF GELİRSE YOLLAR AYRILABİLİR"

"2 yıllık daha kontratı var. Devre arasında 20 milyon Euro'luk teklif gelirse yollar ayrılabilir. Okan hoca da gözden çıkarmış değil. Kadro çok geniş ve Okan hoca, her oyuncuya şans veriyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023, 11:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Samet
Samet - 8 ay Önce

Böyle bir raportajı zaten kulüpten izinsiz vermez diye düşünüyorum. Piyasası düşmesin diye bilerek böyle bir raportaj vermiş olabilir. Sözleşme uzatmadığım için yedek kaldım demeye getiriyorlar piyasası düşmesin diye.