Ahmet Çakar: "Şu an karmaşık duygular içindedirler, Galatasaray..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.

Ahmet Çakar: "Şu an karmaşık duygular içindedirler, Galatasaray..."

Sabah Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"İLK YARIDA HARİKA BİR GALATASARAY VARDI"

Sevinelim mi üzülelim mi bilmiyorum! İlk yarıdaki oyuna baktığımızda harika bir Galatasaray vardı. Kerem'in, Icardi'nin, Mertens'in kaçırdığı goller daha maçı ilk 20-25 dakikada ikiye, üçe getirebilirdi. Bu yarıda Kopenhag bir kere geldi, Abdülkerim adamını kaçırdı, Angelino kademeyi kaybetti. Torreira da adamına vurdurunca rakip öne geçti. Aslında ilk yarının skoru 2-1, 3-1 Galatasaray lehine olması gerekirken, böyle maçlarda çok avantajlı bir skor olan 1-0'la devreye gitti. 

"SAHNEYE TETE ÇIKTI"

İkinci yarıda Galatasaray'dan çok büyük bir reaksiyon bekliyorduk. Bu arada Muslera'nın hatasıyla da rakip ikinci golü buldu. Her şey bitti dediğimiz anda sahneye Tete çıktı. Önce Sacha Boey'e mükemmel bir asist yapıp, Galatasaray'ı umutlandıran golü attırdı. Hemen ardından da Zaha'nın müthiş ortasına mükemmel bir vuruş yaparak, Galatasaray'ı hayata döndürdü. 

"KARMAŞIK DUYGULAR İÇİNDEDİRLER"

Şu an Galatasaraylılar karmaşık duygular içindedirler. Galatasaray, rahatlıkla yenebilecekleri rakibe puan verdiler. Ama diğer taraftan bitmiş bir maçtan bir puan almasını bildiler.

"KIRMIZI KART KESİNLİKLE DOĞRU"

Tabii ki bu hayata dönüşte Tete'nin katkısı dışında rakibin 10 kişi kalmasının da ciddi bir rolü var. Bulgar hakem Kabakov, Galatasaray'a çok yaradı. Hata yaptı mı? Yaptı. Çok iyi hakem mi? Değil. Ama Danimarkalı oyuncuya ikinci sarıdan verdiği kırmızı kart kesinlikle doğru.

Kaynak: Ahmet Çakar / Sabah

APP STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

PLAY STORE'dan uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indir, transferleri anında öğren. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 08:56
YORUM EKLE