Ali Ece: "7 ay önce Beşiktaş'a gelmesi için çok çırpındım, Galatasaray aldı"

Galatasaray, yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle büyük ses getirdi.

Ali Ece: "7 ay önce Beşiktaş'a gelmesi için çok çırpındım, Galatasaray aldı"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray'ın yeni transferlerini değerlendirdi.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE, HALA BİZİM LİGİMİZ İÇİN ÇOK İYİ"

"Ndombele, Fransa'dayken öyle böyle değildi. O kadar iyiydi ki 'Liverpool uyuma, bu adamı al' diyordum. O kadar etkileyiciydi. Hem çok güçlü hem ikili mücadele kazanma canavarı hem top sürebiliyor hem de o fiziğe rağmen top tekniği hiç fena değil. O formuyla Tottenham'a şu anda gelseydi ligin en iyilerinden biri olurdu. Yanlış zamanda yanlış takıma geldi. Geçen sezon Napoli'deki 3'lü de asla kesilemeyecek kadar muhteşem performans sergiledi. O yüzden giremedi. Hala bizim ligimiz için çok iyi."

"DAVINSON SANCHEZ'İ KARŞINDA GÖRSEN YOLUNU DEĞİŞTİRİRSİN"

"Davinson Sanchez, bizim ligimizde hep iş yapan stoper profili. Karşında görsen yolunu değiştirirsin, öyle korkutucu, rakibi rahatsız edici bir oyuncu profili. Çok güçlüdür."

"ZIYECH'İN 7 AN ÖNCE BEŞİKTAŞ'A EGLMESİ İÇİNÇOK ÇIRPINDIM"

"Sağ kanatta Hakim Ziyech'in oynamasını bekliyorum. Özellikle 7 ay önce Beşiktaş'a gelmesi için çok çırpındığım Fas Milli Takımı'ndaki Hakim Ziyech geldiği zaman oraya farklı bir oyuncu eklenmiş olacak. Hakim Ziyech, direkt Beşiktaş'taki Ghezzal gibi ekstradan oyun kurucun olacak. Bu adam daha yeni Dünya Kupası'na damgasını vurdu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 21:35
YORUM EKLE