Emre Özcan: "Basının önünde laf soktu, güveni kırıldı, Galatasaray yaralarını tamir eder"

Galatasaray, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'i kadrosuna kattı.

Emre Özcan: "Basının önünde laf soktu, güveni kırıldı, Galatasaray yaralarını tamir eder"

Eski Açık Youtube kanalında Emre Özcan, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Özcan'ın açıklamaları şu şekilde:

"BU İSİMLER 3 HAFTA YAZILDI"

"Beklenti yönetimi çok yanlıştı. Galatasaray yönetimi orta saha transfer sürecini öyle götürdü ki bence bir canavar yarattı. Fakat ben taraftarın verdiği tepkinin çok ağır olduğunu düşünüyorum. Çıtayı Verratti, Amrabat, Hojbjer gibi 30 milyon Euro'luk oyuncular olarak belirlersen, olmuyor o zaman Vecino. Bu isimler üç hafta yazıldı, bunları anlamakta zorlandık. Vecino'nun olmadığı iyi oldu. Gelse Torreira yedeği olurdu."

"NDOMBELE, İNANILMAZ BİR DİRBBLİNGCİDİR"

"Ndombele, bir 6-8 karması, bir derin oyun kurucu. 8-10'dan ziyade 6-8 demek daha doğru. Çok iyi bir pasör ve çok iyi bir ayağı vardır. Topu bir anda dribbling yaparak ileri götürür. İnanılmaz bir dribblingcidir."

"BİR RÖPORTAJINI HATIRLIYORUM..."

"Ndombele'nin Tottenham'a transferinde bir röportajını hatırlıyorum, 'Hangi konularda geliştin?' sorusuna, 'Eskisi kadar bazı şeyleri kafaya takmıyorum' demişti. Ayrıca 'Eskiden hücuma yakındım şimdi savunma eksiklerimi kapadım' demişti."

"SÜREKLİ GÜVENİ KIRILDI"

"Güveninin sonradan kıran çok şey oldu Tottenham'da. Pochetino onu getiriyor, üç ay sonra takımdan ayrılıyor, mesela bu güven kırar. Mourinho geldi, ona basının önünde laf soktu, güven kırar mı kırar. Sürekli güveni kırıldı ve finale geldiğimizde Galatasaray taraftarı yaraları tamir etme konusunda epey ustalar."

"NELSSON'DAN FORMAYI ALACAKTIR"

"Davinson Sanchez'in tek sıkıntısı biraz hataya yakın oynaması. Dalıyor maçın içerisinde. Ama fizik kalite, savunmacılık, ayak kalitesi bunların hiçbirinde sıkıntı yok. Muhtemelen Nelsson'dan formayı alacaktır." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 17:08
YORUM EKLE