Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'dan kiralamak istedik ama onların satılacağını söylediler"

Galatasaray'da yeni transferlerin yanı sıra ayrılıklar da yaşanmaya devam ediyor.

Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'dan kiralamak istedik ama onların satılacağını söylediler"

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'dan Morutan ve Midtsjö ile ilgilendiklerini ama transferlerin gerçekleşmediğini dile getirdi.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, SATILACAKLARINI SÖYLEDİ"

"Galatasaray'dan Morutan ve Midtsjö ile çok ilgilendik ama onların satılacağını söylediler. 'Biz de satın alma opsiyonlu kiralık olabilir' dedik. İyi oyuncular oldukları için talipleri çıktı. Morutan, Ankaragücü'ne bonservisiyle gitti."

"MENAJERİ OFİSİME GELDİ"

"Midtsjö'yü de çok istiyorduk. Menajeri ofisime geldi, konuştuk. Pendikspor ile anlaştıklarını söyledi. Pendikspor'un hem Galatasaray'a çok iyi bir bonservis verdiğini hem de oyuncuya çok iyi maaş verildiğini söyledi ama şimdi hala transferin sonuçlanmadığını duyuyorum."

"MIDSTJÖ'DEN DAHA İYİ FUTBOLCU GETİRİYORUZ"

"Biz 8 numaramızı aldık, getiriyoruz. Belki Midtsjö'den daha iyi bir futbolcu. Galatasaray'dan isteyeceğim oyuncu yok gibi. Kanat oyuncu verecek durumları da yok. Yunus Akgün de İngiltere'ye gitti." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2023, 17:36
YORUM EKLE