Ali Ece: "Galatasaray'da ilk 11'de oynayamazdı, Süper Lig'e fazla geldi"

Galatasaray, Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa doğru gidiyor.

Ali Ece: "Galatasaray'da ilk 11'de oynayamazdı, Süper Lig'e fazla geldi"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulunurken Fenerbahçe kıyaslaması da yaptı.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY OLAĞANÜSTÜYDÜ"

"Fenerbahçe, sezon başında gereksiz puan kayıpları yaşadı. Galatasaray da puanlar kaybetti ama daha sonra telafi edebiliyor. Bu sene de olağanüstü puan ortalaması tutturdular."

"MUSLERA OLMASAYDI 1,5 ŞAMPİYONLUK OLMAZDI"

"Galatasaray'a özgü meseleler var. Galatasaray, son 5 haftaya puan farkıyla girince şampiyonluğu vermiyor. İkinci Galatasaray'a özgü olan bir şey, ligin fark yaratan kalecisi Galatasaray'da oluyor, bu da Muslera. Muslera olmasaydı Galatasaray'ın 1,5 şampiyonluğu olmazdı"

"OLIVEIRA, 11'DE YER ALAMAZDI"

"Süper Lig'de merkezin kadar iyisin. Torreira, topu kullanmayı bilen bir oyuncu. Oliveira, Torreira olmasaydı bütün sezon oyun kurucu olarak 11'de yer alamazdı. Torreira, Oliveira'da ne eksik varsa onları tamamladı."

"ICARDI, SÜPER LİG'E FAZLA GELDİ"

 "Icardi, çok büyük bir fark yarattı. Klas kalıcıdır. En formsuz haliyle bile iş yapabilen bir oyuncu Icardi. Formunu yükselttiği zaman Icardi, Süper Lig'e fazla geldi. Tıpkı Mario Gomez gibi, Sow gibi... Galatasaray, extreme bir puan ortalaması yakaladı."

"MARCAO'DAN GELEN PARAYA..."

“Galatasaray, Marcao'dan gelen paraya göre az bir paraya Abdülkerim Bardakcı'yı aldı. Kâr edilen transfer budur. Kim Min-Jae yerine Samet'i almak değildir.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com
 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2023, 01:23
YORUM EKLE