Ali Ece: "Galatasaray dua etsin ki kovulmasın, artık sayılı günleri kaldı"

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'deki başarılı gidişatı sürüyor.

Ali Ece: "Galatasaray dua etsin ki kovulmasın, artık sayılı günleri kaldı"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"KİMSE ZAHA'YI ELEŞTİREMEZ"

"Bayern Münih zorlu bir deplasmandı. Adamlar, 10 yıldır evindeki grup maçlarını kaybetmiyor. Kimse Wilfried Zaha'yı eleştiremez. Bu kez içeride oynayacağın Manchester United maçında Galatasaray'ın önemli bir silahı olacak."

"HAKİM'İN HAK'INI BİLE GÖRMEDİK"

"Hakim Ziyech'e gelirsek Hak'ını bile görmedik fakat her şeye rağmen her an skor değiştirebilecek bir yapıya sahip. Fizik kalitesiyle de Okan Buruk'un istediği bir görüntüsü var."

"GALATASARAY DUA ETSİN Kİ KOVULMASIN"

"Galatasaray dua etsin Ten Hag, oynayacakları maça kadar kovulmasın. Kötü hoca değil ama artık günleri sayılı hale geldi. Oyuncularla iletişimi kopmuş. Böyle bir takımı evinde yenmen gerekiyor. Kopenhag maçına gelirsek Galatasaray kadar iyi takım değiller. Artık Okan hoca belirli bir kalıp oluşturdu. İstanbul'daki maçtan farklı bir Galatasaray göreceğiz."

"TFF'NİN PLANSIZLIĞI GALATASARAY'I SIKIŞTIRACAK"

"Aralık ayında Galatasaray'ı çok zorlu bir periyot bekliyor. Sivasspor deplasmanı, Fenerbahçe deplasmanı, soğuk Kopenhag deplasmanı, Arabistan sıcağında oynayacağın Süper Kupa Finali. TFF'nin plansızlığı Galatasaray'ı sıkıştıracak. Süper Kupa Finali ya sezon öncesi ya da sezon sonu oynanır. Bu eskiden de böyleydi. Zaten liglerin EURO 2024'ten dolayı Mayıs'ın ortasında bitmesi gerekiyorken iyice sıkıştırdılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2023, 19:11
YORUM EKLE