"Ali Koç, Galatasaray'dan aldığının iki katından fazlasını teklif etti, kabul etmedi"

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan ve sarı kırmızılıların bonservisini almak için görüşmelerde bulunduğu Milot Rashica transferinde sürekli araya giriyor.

"Ali Koç, Galatasaray'dan aldığının iki katından fazlasını teklif etti, kabul etmedi"

Fenerbahçe, Milot Rashica'nın transferi için devreye girdi. 

27 yaşındaki Kosovalı futbolcudan beklediği yanıtı alamayan Fenerbahçe'nin yaptığı teklif ortaya çıktı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin bizzat yürüttüğü görüşmelerde yapılan teklifin detayları şöyle...

- 4 Yıllık sözleşme

- Her sezon 3 milyon Euro net + 500 bin Euro bonuslu maaş teklifi

- Ekstra 1 milyon Euro (imza parası + menajerlik ücretleri)

SÖZLEŞMELİ OYUNCUYA İMZA PARASI NEDEN VERİLİYOR?

UEFA FFP, imza parasını radarına dahil etmiyor. Fenerbahçe, Milot Rashica'ya yüksek maaş vermek yerine imza parasıyla transferi tamamlamak istiyor.

RASHİCA'NIN TEK İSTEĞİ GALATASARAY

27 yaşındaki Kosovalı milli futbolcu, transfer dönemi bitene kadar Galatasaray'ın teklifini bekleme kararı aldı.

GALATASARAY'DAN ALDIĞINI İKİ KATINDAN FAZLASINI TEKLİF ETTİLER

Milot Rashica, geçen sezon Galatasaray'dan senelik 1.5 milyon Euro kazanmıştı. Fenerbahçe ise bu rakamı 2 katına çıkarıp teklifini iletti.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2023, 10:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜRCAN YÜCEL
GÜRCAN YÜCEL - 11 ay Önce

Herkesi kendileri gibi parayla satın alınabilecek kişilerden zannediyorlar

M.Demirbilek
M.Demirbilek @GÜRCAN YÜCEL - 11 ay Önce

Para olunca böyle oluyor galiba , o klasmanlar hakkında çok bir fikrim yok

Hasan KUŞCU
Hasan KUŞCU - 11 ay Önce

Adamda tam bir Galatasaray kompleksi var Galatasaray kiminle görmüşse transfer teklifi yapıyor git araştır belki daha kaliteli bulursun ama kompleks yüzünden sadece Galatasaray in gorustuklerine saldırıyor o yüzden irfan can kahveci Mert Hakan yandaş elinde patladı

Yorum
Yorum - 11 ay Önce

Galatasaraydan aldığının iki katı nedir bu iş bilmezlikten başka bişey değil o paraya gelecek ne yıldızlar vargit arjantin Portekizce brezilyaya dünyanın her yerinde o paraya oynayacak hemde çok daha kaliteli futbolcular var fenerin eksiği burada işte kimi alacağının bileni yok Bi ekip olması lazım yurt dışını gün gün takip edecek 15 20 kişi lazım küçük maaşlara çalışacak o ülkede yaşayacak haftada iki üç maçı sahada izleyecek rapor tutacak futbol adamları lazım ardından üst düzey Bi futbol adamı bu raporlar doğrultusunda gidip izleyecek böyle olursa futbolcunun fiyatı 10 15 20 milyonlara gitmeden 500 bine 1 milyona alırsınız ve milyonların cebinizde kalır şu an dünyadaki tüm futbolcuları Bi araştırın hemen hemen hepsi yıldızı parlamadan iki üç kulüp değiştiriyor 300 500 binlik kontratlara sonra iyi bir takımda parlıyorlar aslında futbolcu hemen hemen aynı futbolcu birazcık gelişim kaydedip sahneye çıkıyor o kadar işte bu futbolcuları bulacak futbol adamları lazım mesela navas Bi bakın bu adam psg ye gelmeden kaç paralara oynamış işte böyle futbolcuyu 300 500 binken alacan mesela bjk liuvakoviçi 1 milyona almamış zamanında demekki olacak futbolcuyu seçmiyoruz arda için squad ekibi büyük büyük laflar etmese ali koç futbolcuyu almayacakmış şimdide 30 milyon para kazanmış dünyanın en iyi takımına futbolcu göndermiş haftalarca dünya basınında fenerbahçe nin reklamını yaptırmış bu çocuk ama başkana yaranamamış yine kısaca biz futbolcudan anlamıyoruz gidip dolmuşa parayı basıyoruz o da yetmiyor el yükseltiyor ayranımız olmadan atla sıçmaya gitmek gibi bişey

Tolga akkoç
Tolga akkoç - 11 ay Önce

Alacagindan degil. Kendi takim kurarken bir taraftan galatasaray takim kurmasin derdinde. Kendin yukari cikamiyorsan rakibini asagi çek.

Mehmet Aslantepe
Mehmet Aslantepe - 11 ay Önce

Fb scut ekibi yok gs kimi bulmuşsa yada gs talip olduysa ona talip oluyor gs kimi koyduysa gene onu alıyor. Sezon sonu hüsranla oynuyor.

44malatya
44malatya - 11 ay Önce

gatasarayin sevgisi varken baska takimi istemezler bakin kutlamalarda galatasaraya oynamis oyunculari hatirlar davet eder

Yılmaz
Yılmaz - 11 ay Önce

Tahsin Yedigün, söylesene Arda ile Rashica'yı kıyaysamayı nasıl başardın. Sizdeki futbol bilgisi bu kadar anlaşılan. Sonra Arda geçen sene Fenerbahçe deydi sonuç ne oldu?

Tahzsin yedigün
Tahzsin yedigün - 11 ay Önce

Sen bilirsin kendini Arda mı zanediyor