"Ali Koç gözünü karartmış durumda, Galatasaray masadan kalkmıştı"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki transfer rekabeti büyük algı operasyonlarına dönüştü.

"Ali Koç gözünü karartmış durumda, Galatasaray masadan kalkmıştı"

Galatasaray'ın Wilfried Zaha ve Tete transferindeki tarihi çalımları Fenerbahçe cephesinin gerçek dışı açıklamalarıyla operasyon haline dönüştü.

Sarı kırmızılı yönetimin uzun süredir görüşmediği Fred'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bunu bir transfer çalımı olarak lanse etmesi dikkat çekiyor.

Galatasaraylı gazeteci Eyüp Yıldız, Fenerbahçe cephesinin Galatasaray ile ilgili yaptığı algı operasyonları hakkında yorumlarda bulundu.

Yıldız'ın açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ GÖZÜNÜ KARARTMIŞ DURUMDA"

"Fred maliyeti 20 milyon Euro olduğu için Galatasaray'ın masadan kalktığı bir oyuncu. Bunu bugün söylemiyorum, 15 gündür söylüyorum. Ali Koç gözünü karartmış durumda, 5 yıllık başarısızlık, Zaha ve Tete çalımı sonrası bu paraları gözden çıkarmış. Hayırlı olsun."

"LİGİN TARTIŞMASIZ EN BÜYÜK FAVORİSİ GALATASARAY"

"Galatasaray'ın bu ligin çok üzerinde bir kadrosu var, Icardi'nin takımda tutulması bile başlı başına şampiyonluk için yeterli. Doğru hamleler de geldi ve gelmeye devam ediyor. Bu ligin tartışmasız en büyük favorisi Galatasaray. Haydi Okan Buruk hocam, yap şovunu!" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2023, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet simsek
Mehmet simsek - 10 ay Önce

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

Çetin 76
Çetin 76 - 10 ay Önce

Kedi uzanamayacaĝi ciĝere mundarmı dediniz İrfan Can Kahveci