Ali Koç: "İşte bizi bu maçlar bitirdi, Galatasaray..."

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki rekabet devam ediyor.

Ali Koç: "İşte bizi bu maçlar bitirdi, Galatasaray..."

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin önünde liderliğini sürdürüyor.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Hilmi Türkay, Fenerbahçe Ali Koç'un dikkat çeken sözlerini dile getirdi.

İşte Türkay'yın yazısında aktardığı bilgiler:

ALİ KOÇ: "GALATASARAY BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI"

Fenerbahçe’nin kadın basketbol ve voleybolda kazandığı şampiyonlukları oyuncularıyla birlikte kutlayıp son derece mutlu olduğu gözlenen başkan Ali Koç, yakın çevresine futboldaki zirve yarışını değerlendirdi. Koç’un, G.Saray’ın 5 puan gerisine düştükleri ligle ilgili, ezeli rakibinin büyük avantaj yakaladığını kendilerinin ise önemli fırsat teptiğini dile getirdiği öğrenildi.

ALİ KOÇ: "İŞTE BU MAÇLAR BİZİ BİTİRDİ"

Başkan Koç’un buna neden olarak İstanbulspor ile iki Giresunspor maçında hiç beklemediği puan kayıplarını gösterdiği ve “İşte bu maçlar bizi bitirdi” dediği belirtildi.

"SOĞUK RÜZGARLAR ESİYOR"

Ali Koç ile teknik direktör Jesus arasında esen soğuk rüzgârların sürdüğü kaydedildi. Koç, Giresunspor maçından sonra Jesus’la görüşüp kötü futbolla beraber alınan başarısızlıkların nedenlerini sormuştu.

"ALİ KOÇ SÖZÜNÜN ARKASINDA DURMAYACAK"

Camiada Ali Koç’un sezon bitmeden teknik direktör konusunda yeni arayışa geçtiği konuşuluyor. Bir ay önce Jesus’a “Yeni sözleşme imzalayalım” diyen Koç’un bu sözünün arkasında durmayacağı kulislerde gündeme gelmiş durumda.

Kaynak: Hilmi Türkay / Cumhuriyet

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2023, 22:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

GS düşmanlığı üzerinden şampiyon olacağını zannederek sürekli GS saldırır isen, GS adamın kuyruğuna teneke bağlayarak gönderir!!