Ali Naci Küçük: "Başka takıma gitse de Galatasaray maaşını ödeyecek"

Galatasaray yönetimi, 1 yıllık sözleşmesi karşılığında 1.5 milyon Euro alacağı bulunan Torrent’i bir miktar peşin para vererek göndermeyi planlıyordu.

Ali Naci Küçük: "Başka takıma gitse de Galatasaray maaşını ödeyecek"

Domenec Torrent, Galatasaray Kulübü’nü beklenenden çok daha zor bir tabloyla karşı karşıya bıraktı...

Önceki gün eski sportif direktör Pasquale Sensibile ile 2 saat süren bir görüşme sonrası yolları ayıran sarı kırmızılı yönetim, 48 saat uğraştıktan sonrasında Torrent’in sözleşmesini zor da olsa feshetti.

Sarı kırmızılılar, Okan Buruk’un takımın başına getirildiğini resmen açıklamak için daha fazla beklemek istemedi ve İspanyol teknik adamın sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmeye mecbur kaldı.

Sürekli işi yokuşa sürdü

11 Haziran'da seçilen başkan Dursun Özbek ve yönetiminden hiç kimsenin kendisiyle iletişime geçmediğinden yakınan Torrent, 17 Haziran’da İspanya’ya gitti.

İspanya’dayken yöneticilerin fesih görüşmeleri için avukatını aradığını öğrenen Torrent, önceki gün apar topar İstanbul’a dönerken, bu duruma çok sinirlendi. Torrent bu nedenle sözleşme fesih görüşmelerinde sürekli işi yokuşa sürerek yöneticileri zorda bıraktı.

Başka takıma gitse de maaş alacak

Bu sezon içinde Torrent başka kulüple anlaşsa dahi Galatasaray’dan para almaya devam edecek. Torrent ile birlikte sarı kırmızılılara gelen 5 yardımcısı ve İspanyol scout ile de yollar resmen ayrıldı.

7 kişinin Galatasaray Kulübü’ne toplam faturası, Sensibile ile birlikte 2.9 milyon Euro olacak. Aslan’da toplamda 20 maçta takımın başına sahaya çıkan Torrent, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2022, 10:03
YORUM EKLE