Ali Naci Küçük: "Galatasaray anlaşma sağladı, hafta içinde açıklanır"

Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Nef Stadyumu’nda Giresunspor’a 1-0 mağlup oldu.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray anlaşma sağladı, hafta içinde açıklanır"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, sosyal medya hesabından Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken transfer bilgisi aktardı.

Ali Naci Küçük, Galatasaray'ın Gent forması giyen 25 yaşındaki Norveçli stoper Andreas Hanche Olsen ile anlaşma sağladığını duyurdu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-Bu sonucu hakeme bağlamak olmaz-

"Okan hocam kredin var, seni seviyoruz ama bu sonucu hakeme bağlamak olmaz, kötüydü Galatasaray. Oliviera’nın direkten dönen topu, kalecinin kurtardığı Kerem’in şutu, başka? 2-3. bölgede oynasak da etkili değildi Galatasaray! Dersler çıkarmalı, önümüze bakmalı ve Giresun’u tebrik etmeli."

-Abdülkerim’e geçen hafta methiye düzenler, bugün faturayı kesiyor-

"Bir de parantez... Abdülkerim bir hata yaptı. Aynı Okan hoca gibi dersler çıkarmalı ama asıp kesenler, Abdülkerim’e geçen hafta methiye düzenler, bugün faturayı kesiyor. Hata mı? Büyük hata ama bir sakin olun. Galatasaraylı oyuncuya sabır gösterip kredi verin."

-Galatasaray, önemli bir takviye yapacak-

"Galatasaray, önümüzdeki hafta stoper mevkiine önemli bir takviye yapacak. Galatasaray’ın yeni stoperi Gent forması giyen Andreas Hanche Olsen olacak. Hafta içinde açıklanır." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2022, 18:45
YORUM EKLE