Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ı yarı yolda bıraktı, ipler koptu, artık istemiyorlar"

Galatasaray'da Konyaspor maçı hazırlıkları sürerken bir yandan da önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ı yarı yolda bıraktı, ipler koptu, artık istemiyorlar"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündeminin değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"İKİ MAÇ ÖNCESİNDE SORUN ÇIKARIYOR"

"Ziyech ile Galatasaray'ın aşısı tutmadı. Bazen böyle olur. Doku uyuşmazlığı yaşandı. İki maç öncesinde Ziyech, sorun çıkarıyor. İngiltere'den gelen oyuncu 15 gün ya da 1 aylık ödeme sarkmasını kabul etmeyebiliyor."

"TEKNİK HEYET VE YÖNETİM ARTIK İSTEMİYOR"

"Adana Demirspor maçı öncesinde bir problem çıkarıyor. Ağrısı olduğunu söyleyerek oynamak istemiyor. Kopenhag deplasmanı öncesinde de aynısını yapmak istiyor ama Dursun Özbek devreye girerek sorunu hallediyor. Takım bütünlüğünü bozan bu karakterdeki oyuncuyu teknik heyet ve yönetim, artık istemiyor." 

"TAKIMI YARI YOLDA BIRAKTI, O GÜN İPLER KOPTU"

"Afrika Kupası geliyor diye kendisini kollamak istiyor. Hakim Ziyech'in Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı öncesi sakatlıkla alakalı herhangi bir problemi yoktu. Bunu teknik heyete ve yönetime rapor eden Galatasaray sağlık kurulu. İsteseydi kadroda olurdu ama milli takım forması giymek istediği için arkadaşlarını, takımı yarı yolda bıraktı. O gün ipler koptu. Hakim Ziyech gitti."

"İTİBAR SUİKASTI DÜZENLENİYOR"

"Galatasaray'a karşı itibar suikasti düzenleniyor. Dursun Özbek ve Erden Timur'a saldırı var. Şu an Türkiye'nin en iyi finansal yapıya sahip kulübü Galatasaray."

"MUSLERA İLE 1 YIL DAHA"

"Galatasaray, Muslera ile 1 yıl daha yoluna devam etmek istiyor. Bu sezona da çok iyi başladı. Görevini iyi bir şekilde yerine getiriyor." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2024, 22:10
YORUM EKLE