Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın ilk hedefi ama yedek kalma ihtimali olursa Galatasaray'a gelmez"

Galatasaray, yoluna dolu dizgin devam ederken devre arasında kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'ın ilk hedefi ama yedek kalma ihtimali olursa Galatasaray'a gelmez"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN FAZLA HIRSI ZARAR VERİYOR"

"Icardi'nin sınırsız derecede kredisi var. O kadar çok büyük maç kazandırdı ki zaman zaman bu düşüşleri göz ardı edilebilir. Eski performansının çok uzağında. Beşiktaş derbisindeki sakatlığı performansını çok olumsuz etkiledi. Bazen fazla hırs zarar verir. Icardi'de de bunu yaşadık. Hırsı hem kendisine hem de Galatasaray'a zarar veriyor."

"TORREIRA'YA LAF SÖYLEYEN TAŞ OLUR"

"Torreira'ya laf söyleyen bence taş olur. Pamuklara sarılması gereken bir futbolcu. Torreira'nın yokluğunu dolduracak bir oyuncu yok. Galatasaray için çok özel bir oyuncu. Yeri geldiğinde 2-3 kişilik oynuyor."

"BOEY GİDERSE ZEKİ ÇELİK DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Galatasaray'ın transferdeki ana hedefi sol bek, orta saha ve sağ bek. Zeki Çelik, Galatasaray'ın transfer gündeminde. Boey'in durumu Zeki'nin kararını belirleyecektır. Zeki Çelik, yedek kalma ihtimali olan Galatasaray'a gelmez. Ara transfer döneminde büyük ihtimalle Roma'dan ayrılacak. Mourinho, sezon başında kesinlikle takımda kalmasını istedi ama geride kalan süreçte sadece 111 dakika forma giymiş. Premier Lig'den de iki talip olduğu bilgisini aldım. Zeki, İngiltere'ye gitmek istiyor. Sacha Boey giderse yerine birinci hedef Zeki Çelik. Sacha Boey giderse eğer Zeki Çelik, Galatasaray'a gelir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 15:02
YORUM EKLE