Ali Naci Küçük: "Galatasaray, neden transfer etti? Okan Buruk 'Dur' demeli"

Galatasaray'da ilk 11'de yapılan rotasyon konusunda eleştiriler yapılıyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, neden transfer etti? Okan Buruk 'Dur' demeli"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"BAKAMBU, NEDEN ALINDI?"

"Icardi’nin fedakarlık yapıp iğneyle oynaması takdire şayan ancak Galatasaray'ın doğruları için Bakambu'nun Hatayspor maçında oynaması lazımdı. Yoksa Bakambu neden alındı?"

"ICARDI BU HALİYLE BİLE CİDDİ ROL ALIYOR"

"Icardi'de iğneyle oynadığı dönemde elbette düşüş var. Ancak o haliyle bile gollük servisler yapıyor. Sadece son vuruş golcüsü değil. Hücum aksiyonlarında da ciddi rol alıyor."

"OKAN BURUK, ICARDI'YE 'DUR' DEMELİ"

"Mauro Icardi, sakatlığına rağmen iğneyle sahaya çıkıp Galatasaray'ın başarısında bir pay sahibi olmak için fedakarlık yapıyor. Ama Galatasaray'ın doğruları gereğince Okan Buruk bazı durumlarda Icardi'ye 'Dur' demeli. İstatistikler de bunu gösteriyor. Sakatlanmadan önce ve iğne ile oynadığı maçlardaki performansı çok açık."

"ZAMAN ZAMAN BAKAMBU ŞANS VERİLEBİLİR"

"Taraftarlar Bakambu'dan Gomis performansı bekliyor. Ancak Bakambu bunu sağlamak adına çok fazla süre bulamadı. Zaman zaman Icardi'den yükü almak adına Bakambu'ya da şans verilebilir."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, TETE'NİN FERSAH FERSAH ÖNÜNDE"

"Okan hoca, Tete'nin performansını yetersiz görüyor. Barış Alper Yılmaz, Tete'nin fersah fersah önünde bence. Tete'nin artı ve farklı özelliği ne var? Barış Alper çok daha üstün bir oyuncu bence. Barış Alper Yılmaz'ın şanssızlığı kadroda Zaha, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu gibi isimlerin olması. Okan hoca çünkü bir yandan Hakim Ziyech'i de kazanmak için çalışıyor."

"ROTASYONDA TAHTAYA YAZILACAK İLK İSİM BARIŞ OLMALI"

"Galatasaray'da rotasyonlarda tahtaya yazılacak ilk isim Barış Alper olmalı. Hem profesyonelliği. Hem de takıma ve Okan hocaya olan saygısını çok takdir ediyorum. Milli Takım ve Galatasaray'da aldığı süreyi çok iyi kullanıyor."

"YANLIŞ İLK 11 TERCİHLERİ VARDI"

"Okan Buruk'tan yanlış yapılan ilk 11 tercihleri vardı. Kaan Ayhan'ın oynamaması, Kazımcan Karataş'ın oynatılması hataysa Bakambu'nun ilk 11'de olmaması da hataydı.  Bakambu, belki de Avrupa'nın en hızlı stoperine rağmen Bayern Münih'e golünü attı ve moral buldu. Bakambu şimdi oynamayacaksa neden transfer edildi?"

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2023, 02:36
YORUM EKLE