Ali Naci Küçük: "İyi bir Galatasaraylı ve Galatasaray'a gelmeyi kabul etti, bu transfer gerçekleşecek"

Galatasaray'ın gelecek sezon yeni sağ kanat oyuncusu Eren Dinkçi olabilir.

Ali Naci Küçük: "İyi bir Galatasaraylı ve Galatasaray'a gelmeyi kabul etti, bu transfer gerçekleşecek"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Plus Youtube kanalında Eren Dinkçi ve Barış Alper Yılmaz ile ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"EREN DİNKÇİ, NET BİR ŞEKİLDE BARIŞ ALPER'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Galatasaray'ın yaz transfer dönemi için gözdelerinden biri Eren Dinkçi. Net bir şekilde Barış Alper Yılmaz'ın yerine düşünülen isim. Barış Alper'in yeni veliahtı Eren Dinkçi."

"BARIŞ ALPER YILMAZ İÇİN 13 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER"

"Barış Alper'e çok ciddi teklifler var. Ara transfer döneminde Napoli ve Lazio, çok net bir şekilde istedi. Montella ve oyuncunun menajeriyle görüştüler. Galatasaray'a 13 milyon Euro net bonservis teklifi yaptılar. Barış Alper Yılmaz ve Galatasaray, bu sezonu tamamlayıp yaz ayında görüşme randevusu verdi. Barış'ın sezon sonunda 20 milyon Euro üzeri rakamlara transfer yapacağnı düşünüyorum. Birçok kulüp hala izliyor."

"ARA TRANSFERDE GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

"Galatasaray, son dönemde Almanya'dan transfer ettiği oyunculardan gerçekten çok önemli katkı alıyor. Menajerleri de aynı, Ersin Akan. Ara transfer döneminde oyuncuyla görüşmelere başlandı."

"SÜLALESİ KOYU GALATASARAYLI"

"Eren Dinkçi'nin ailesi hatta sülalesi koyu Galatasaraylı. Hatta amcası Alamanya'dan sık sık Ali Sami Yen'e gelip kulübüne destek olan biri. Galatasaray, bu potansiyeli kadrosuna katmak istiyor. Bundesliga'da fark yaratmaya başladı. 22 yaşında, Heidenheim'de kiralık olarak oynuyor ve 21 maçta 8 gol atıp 2 asist yaptı. Çok güçlü, şutları çok etkili ama fizik olarak henüz çok sağlam seviyede değil. Barış Alper gibi gelişim gösterince çok farklı seviyeye ulaşılacağı düşünülüyor."

"EREN DİNKÇİ, GELMEYİ KABUL ETTİ"

"Eren Dinkçi'nin önümüzdeki sezon Barış Alper Yılmaz'ın yerine Galatasaray'a geleceğini ve bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Galatasaray, sezon sonunda Werder Bremen ile de masaya oturacak. Zaten 1 yıllık sözleşmesi kalacak. Galatasaray, makul bir bedelle kadroya katmak istiyor. Oyuncu da iyi bir Galatasaraylı ve Galatasaray'a gelmeyi kabul etmiş durumda." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2024, 18:09
YORUM EKLE