Ali Naci Küçük: "Kuruçeşme’de geceliği 33 bin TL olan lüks bir otelde kaldı; Galatasaray, Bebek’teki villa için anlaşma yaptı"

Sarı kırmızılılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a getirip gezdirdiği Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara’ya, transfer halinde kendilerine tahsis edilecek villaları gösterdi. Wanda’nın beğendiği Bebek’teki villa için anlaşma dahi yapan Galatasaray, futbolcudan cevap bekliyor.

Ali Naci Küçük: "Kuruçeşme’de geceliği 33 bin TL olan lüks bir otelde kaldı; Galatasaray, Bebek’teki villa için anlaşma yaptı"

Yaklaşık bir aydır PSG’den seçenek Galatasaray. Mauro İcardi’yi renklerine bağlamaya çalışan Galatasaray artık son viraja girdi.

İngiltere, İspanya, İtalya, Fransa ve Almanya liglerinde Transfer döneminin sona ermesiyle Arjantinli futbolcu Galatasaray’a daha da yaklaştı. İcardi, Avrupa’nın büyük liglerinden beklediği teklifleri alamayan İcardi, rotayı Türkiye’ye çevirdi. Geceliği 33 bin TL’lik otelde kaldı

GECELİĞİ 33 BİN TL'LİK OTELDE KALDI

G.Saray yönetimi, İcardi’yi ikna etme adına son bir ayda büyük çaba sarf etti. Hürriyet’in daha önce duyurduğu üzere futbolcunun eşi ve menajeri olan Wanda Nara İstanbul’a getirildi.

Kuruçeşme’de geceliği 33 bin TL olan lüks bir otelde ağırlanan Nara’ya kentin güzellikleri tanıtıldı ve transferin gerçekleşmesi halinde kendilerine tahsis edilebilecek villalar gösterildi.

WANDA NARA 'COME TO GALATASARAY'I BEĞENDİ

Wanda Nara’nın Nara’nın Bebek’te bir villa beğendiği, bunun üzerine villanın sahibiyle sözlü anlaşma yapılıp hazırda bekletildiği öğrenildi.

Bu arada Wanda Nara’nın İnstagram’dan kendisine gönderilen “Come to Galatasaray (Galatasaray’a gel)” mesajını beğenmesi sarı kırmızı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. 

Kaynak: Ali Naci Küçük / Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022, 21:21
YORUM EKLE