Ali Naci Küçük: "Pazartesi günü Florya'da olacak, transfer sürprizlerine herkes hazır olsun"

Galatasaray'da transferler gerçekleşmeye başladı. Okan Buruk'un imzasının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Ali Naci Küçük: "Pazartesi günü Florya'da olacak, transfer sürprizlerine herkes hazır olsun"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena yayınında Galatasaray'ın transfer gündemine dair önemli bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

-BU KEZ GALATASARAYLILAR MUTLU-

"Galatasaray belki uzun yıllar sonra ilk kez ezeli rakiplerine transfer çalımı attı. Artık Galatasaray masada da güçlü. Abdülkerim Bardakcı transferi. Galatasaray, Abdülkerim'e plan ve projesini, transfer halinde takım içindeki rolünü anlattı. Abdülkerim'i Galatasaray'ın projesi heyecanlandırdı. Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'dan yıllık 17 milyon TL kazanacak. Galatasaray çok uzun yıllardır transfer rekabetinde ezeli rakiplerine karşı üstünlük kuramıyordu. Üst üste goller yiyordu. Gedson, Vedat Muriqi, Mert Hakan. Bu kez Galatasaraylılar mutlu." 

-SASSUOLO, HİÇBİR ŞEKİLDE TAVİZ VERMİYOR-

"Mert Müldür transferi zor. Kulübü, Türkiye'deki yabancı kuralı ve Türk kulüplerinin ilgisini bildiği için bonservis transferinden hiçbir şekilde taviz vermiyor. Galatasaray'ın 8 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekli."

-KAZIMCAN KARATAŞ, PAZARTESİ FLORYA'DA OLACAK-

"Eyüpspor seneye Süper Lig'e yükselirse Kazımcan'ı geri alma hakkına sahip olacak. Kazımcan Karataş, Pazartesi günü Florya'da olacak.Alpaslan Öztürk de Eyüpspor'da."

-TRANSFER SÜRPRİZLERİNE HERKES HAZIR OLSUN

"Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı ve Kazımcan Karataş'tan sonra bana göre 7 transfer daha yapacak. Galatasaray'daki transfer sürprizlerine herkes hazır olsun. Sürprizler devam edecek."

-TALİSCA İDDİASI-

"Talisca ve Galatasaray iddiaları sosyal medyada çok yazılıyor. Ancak duyduğum hiçbir gelişme yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2022, 17:03
YORUM EKLE