Ali Naci Küçük: "Teklif yaptılar ama Galatasaray teklifi beğenmedi, yeterli bulunmadı"

Galatasaray'da sıcak gelişmelerin yaşandığı yeni bir döneme daha girildi.

Ali Naci Küçük: "Teklif yaptılar ama Galatasaray teklifi beğenmedi, yeterli bulunmadı"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena yayınında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"NDOMBELE, TORREIRA'NIN YÜKÜNÜ ALIRSA SEVİYE YÜKSELİR"

"Lucas Torreira geçen sezon 2-3 kişilik oynuyordu. Ndombele'nin o yükü alması halinde Galatasaray tüm kulvarlarda seviyeyi yukarı taşıyacaktır."

"KAAN AYHAN, ORTA SAHADA DAHA VERİMLİ"

"Kaan Ayhan stoper değil ön liberoyu yedekleyecek isim. En fazla verimli olduğu bölge orta saha."

"BAYERN MAÇINDA ALINACAK PUAN İNANILMAZ NOKTAYA TAŞIR"

"Galatasaray'ın çok iyi hücum hattı var. Özellikle Bayern Münih maçında iç sahada alınacak puan inanılmaz noktaya taşır."

"NELER YAPABİLECEKLERİNİ GÖSTERDİLER"

"Galatasaray bundan önce kazanıyordu ama oyun olarak tatmin etmiyordu. Manchester United maçında neler yapabileceğini gösterdi."

"BİREYSEL PERFORMANSLAR ARTACAK"

"Galatasaray milli maç arasından sonra zorlu bir fikstüre girecek. Ancak Milli Takım arasını ben 2024 model Galatasaray'ın daha da hazır geleceği süreç olarak söylüyordum. Bireysel performanslar artacak."

"UEFA'DAN GELEN PARANIN YARISI PRİM OLARAK DAĞITILACAK"

"Erden Timur ve Galatasaray yönetimi futbolcuların mutluluğuna, huzuruna ve sahaya odaklanmasına çok büyük önem veriliyor. Manchester United galibiyeti sonrası UEFA'dan gelen paranın yarısı prim olarak dağıtılacak."

"ARSENAL, SACHA BOEY'İ İSTİYOR"

"Arsenal, Sacha Boey'i çok ısrarlı bir şekilde takip ediyor. Scoutları her maçını izliyor. Yaz transfer döneminde istediler, Galatasaray teklifi beğenmedi, yeterli bulunmadı. Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ve Manchester United maçında sergilediği performans kusursuzdu. Sacha Boey, herhalde Mayıs ayı sonunda Premier Lig transferini sağladı. Arsenal, en istekli kulüptü ama bence masa Şampiyonlar Ligi'ne dönecek. Başka kulüplerin de Boey için Galatasaray'ın masasına oturacağını düşünüyorum. O yüzden Galatasaray, yeni sözleşmede serbest kalma bedeli olarak 25 milyon Euro yazılacağını Boey ve menajeriyle konuşmuştu ama Manchester United maçı sonrası bu rakam revize edilecektir." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 23:09
YORUM EKLE