Serhat Akın: "Galatasaray'da özellikle seyrediyorum, ciddi baş ağrısı, inanılmaz bir katkı verecek"

Galatasaray, Süper Lig'de ilk 8 haftayı 7 galibiyet ve 1 beraberlikle geride bıraktı.

Serhat Akın: "Galatasaray'da özellikle seyrediyorum, ciddi baş ağrısı, inanılmaz bir katkı verecek"

Gurmespor Youtube kanalında Serhat Akın, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Akın'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN ICARDI'YE DOKUNMAM"

"Icardi, golünü atıyor. Ben Icardi'ye dokunmam. Doğru yerde, doğru zamanda, doğru dakikada yerini biliyor ve bunu yapıyor."

"ZAHA'YI ÖZELLİKLE SEYREDİYORUM"

"Wilfried Zaha, daha hazır değil ama Zaha bu ligde çok gol atar ve çok gol attırır. Bazı oyunculara takıntım vardır, bakarım. Zaha'yı özellikle seyrediyorum. Oyuncunun potansiyeli çok önemli. Bu ligin çok üzerinde. Kuvveti yerinde olmadığı için birebirde daha çok etkili değil ama etkili olduğunda ciddi baş ağrısı. Çünkü bir tane adam geçtikten sonra ceza sahası içerisinde yerden sert bu kadar net ceza alanına top kesen çok az oyuncu var. Bu inanılmaz bir şey. Zaten orada topla buluşan da baş belası Icardi. Galatasaray'ın kötü oynadığı bir maçta bile yoktan var edebilir. Zaha, öyle bir şey. İşler iyi gitmediği anda bir anda ortaya çıkabilir. Bence Zaha'da soru işareti yok. Bu sene inanılmaz bir katkı verecek."

"TETE, TAM İSTEDİĞİNİ OYNAMIYOR"

"Tete, daha beklediğimi vermedi. Geldiğinde inanılmaz bir futbolcu olduğunu söyledim. Tam böyle Türkiye futbolcusu. İçeriye falan girer. O da tam istediğini oynamıyor. Zaha, Ziyech ve Icardi ise tam baş ağrısı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 19:15
YORUM EKLE