Peter Schmeichel: "Galatasaray maçından sonra konuştum, çok üzgündü"

Manchester United'ın efsane kalecisi Peter Schmeichel, Bayern Münih ve Galatasaray maçlarından sonra Andre Onana ile görüşme yaptığını dile getirdi.

Peter Schmeichel: "Galatasaray maçından sonra konuştum, çok üzgündü"

Manchester United'ın efsane isimlerinden Peter Schmeichel, Brentford karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı efsane, hataları nedeniyle tepki çeken ve eleştirilere maruz kalan takımın Kamerunlu file bekçisi Andre Onana hakkında konuştu.

Peter Schmeichel'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY MAÇINDAN SONRA KONUŞTUM, ÇOK ÜZGÜNDÜ"

"Onana'nın hatalarının çoğunun baskıdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bayern Münih ve Galatasaray maçlarından sonra onunla konuştum, hataları nedeniyle çok üzgündü."

Schmeichel, Brentford maçında yaptığı hatanın ardından takım arkadaşlarının Onana'ya güvenlerini kaybettiğini söyledi.

"BÜTÜN TAKIMI ÜZDÜ, ARTIK ONA GÜVENMEYECEKLER"

"Onunla Manchester United'da olmanın nasıl bir şey olduğu ve hata yaptıktan sonra bunu bir kenara bırakması gerektiğiyle ilgili konuşuyorum. Eğer bir hata yaparsanız, bunu düşünmek ve analiz etmek için maçın bitmesini beklersiniz. Bir sonraki maçta yeniden orada olmalısınız. Eğer böyle yapmazsanız, yine hata yaparsınız. Onana şimdi bütün takımı üzdü. Artık ona daha fazla güvenmeyecekler. Bu hiç iyi değil." ifadelerini kullandı.

52.5 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

Manchester United, 27 yaşındaki kaleciyi sezon başında Inter'den 52.5 milyon Euro bonservis karşılığında transfer etmişti.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 12:20
YORUM EKLE