Tümer Metin: "Adamı sokakta görsem sarılmak istiyorum, uzun zamandır böylesini görmedim"

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maça yine Mauro Icardi damgasını vurdu.

Tümer Metin: "Adamı sokakta görsem sarılmak istiyorum, uzun zamandır böylesini görmedim"

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, Mauro Icardi ile ilgili yorumlarda bulundu.

Metin'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'Yİ EŞİNDEN DAHA ÇOK SEVEN GALATASARAYLILAR VARDIR"

"Mauro Icardi'yi eşinden, sevgilisinden daha çok seven Galatasaraylılar vardır. Gönüllerde öyle taht kurdu. Bence şurası da çok önemli. Bizim ülkemize önemli sporcular geldi, geçti. Mesela Drogba, taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen bir figür, dünyada da aynı şekilde. Alex de öyleydi. Galatasaraylılar da Alex'i severdi. Muslera ve Atiba da öyle."

"SOKAKTA GÖRSEM ADAMA SARILMAK İSTİYORUM.

"Icardi için de şunu söyleyeyim. Icardi'yi sokakta görsem adama sarılmak istiyorum. Futbolun çirkin yönlerinin hiçbirinde yok. Tamamen gole odaklanmış. 90+'da o deparı atmazsın. Adam direkt gole gidiyor. Kokluyor, alıyor, pozisyon bilgisi çok yüksek. Kendi istatistiğini de bu kadar önemsemesi bence çok kayda değer."

"UZUN ZAMANDIR ICARDI GİBİ BİR FİGÜR GÖRMEDİM"

"Her şey bir yana uzun zamandır ligi böyle forse eden, takımı üzerinde bu kadar güçlü, Icardi gibi bir figür görmedim. Bu sezon Icardi'den 40'lı rakamlarda gol görebiliriz. Bu adamı oyundan çıkaramazsın abi. İkinci golü yapabilmek için kendini parçaladı, çünkü Ankaragücü maçını boş geçmişti. Her hafta atmak istiyor. Muhteşem bir figür, muhteşem bir fenomen. Old Trafford'da da Antalya'da aynı coşkuyla oynuyor. Gerçekten çok saygı duyulası bir iş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 12:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf nokay
Yusuf nokay - 8 ay Önce

Tümer metin aklı ile futbol oynayan futbolcu tesbiti doğru. Fb taraftarı olarak GS li oyunculardan muslera sache Boye ve İcardi yı hem oynadıkları futbol hemde ortaya koydukları karekter olarak saygı duyuyorum. Son maçta muslera ya gösterilen sarı karta üzüldüm. Kendilerine sağlıklı ve sakatlık olmayan sezon diliyorum