Uğur Karakullukçu: İngilizler 'Bu nasıl bir topçu? Bakalım' demişlerdir ama umarım Antalyaspor maçını izlememişlerdir"

Galatasaray'ın Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmesinin ardında namağlup serisi sürdü.

Uğur Karakullukçu: İngilizler 'Bu nasıl bir topçu? Bakalım' demişlerdir ama umarım Antalyaspor maçını izlememişlerdir"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KAYBETSE BİLE BİR ŞEY DEMEYECEKTİM"

"Antalyaspor maçında Galatasaray puan kaybetse de bir şey demeyecektim. Çünkü Galatasaray İngiltere'de inanılmaz oynadı. Galatasaray'a pozisyon üretmek çok zor. Fenerbahçe'ye en çok pozisyon üreten Antalyaspor'a pozisyon bile vermedi Galatasaray."

"GALATASARAY, YÜZDE 60'IYLA OYNUYOR"

"Eğer puan tablosu bu şekilde finale kadar Galatasaray, Fenerbahçe kafa kafaya olursa o şampiyonluk %60'a 40 Fenerbahçe lehine falan olmaz. Galatasaray şu an %60'ı ile oynuyor. Ekim'e bu oyunla girmek bence muazzam. Daha oyuncular tam kapasiteye ulaşacak."

"NDOMBELE, TORREIRA'YA HİÇBİR ZAMAN MUAZZAM DESTEK VERMEYECEK"

"Ndombele'nin oyun karakterinde ceza yayınına dönmek yok, o bir hücum oyuncusu. Bir atlet olması, savunma bakımından oyun hakimiyetinin çok yüksek anlamına gelmiyor. Savunma öz verisi düşük bir oyuncu. Hiçbir zaman Torreira'ya muazzam bir destek vermeyecek."

"KİMSE İNANMAZ 'HANGİ RÜYADA YAŞIYORSUN?' DERLERDİ"

"Ligde oynadığın 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayıp sadece 1 puan kaybedeceksin ve Şampiyonlar Ligi'nde 2 haftada 4 puanın olacak deseler, kimse inanmaz, 'Hangi rüyada yaşıyorsun?' derlerdi. Ligin ikinci yarısının fikstürüne baktığınız zaman, tablo tam tersine dönüyor ve 8 maçın 5'ini kendi evinde oynayacaksın ve büyük avantaj." ifadelerini kullandı

"BARIŞ'IN HERHANGİ BİR İSTİKRARI YOK"

"Barış Alper Yılmaz'a ödül verildi. Hakikaten Manchester United karşısında maçı çözdü. Eminim İngilizler de 'Bu nasıl bir topçu? Bakalım' demişlerdir. Umarım bu maçta bakmamışlardır. Bakmışlarsa eğer sıkıntı olur. Bütün büyük maçlarda performansı var ama herhangi bir istikrarı yok. Bazı maçlarda çok kötü. Barış'ın tavanı da tabanı da yok. 10 üzerinden 'lik de oynuyor, 9,5'luk ad oynuyor. İlk 11'de çıkması da doğru, 45'te çıkması da doğru." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 11:29
YORUM EKLE