Ahmet Çakar: "Türkiye'ye gelmiş en ilginç futbolcu Galatasaray'da"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle devam etti.

Ahmet Çakar: "Türkiye'ye gelmiş en ilginç futbolcu Galatasaray'da"

Sabah Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY İÇİN ZOR OLDU"

Şampiyonlar Ligi dönüşleri her takım için zor olmuştur. Skora bakmayın, Galatasaray için de zor oldu. İlk yarı çok düşük bir tempo, sadece Kerem'le girilen bir pozisyon, pas bağlantıları kesilmiş Zaha ve Kerem vardı. Icardi sahada mıydı? O da belli değil. 

"DEĞİŞİKLİKLER BASKI KURULDU"

Galatasaray ikinci yarı hem tempoyu artırdı hem de oyuncu değişiklikleriyle belli bir dönem baskı kurdu. Bu baskıda da Sanchez'le golü buldu. Aslında Antalya golü yiyene kadar iyi kapandı, golden sonra da bu sefer tüm kontrolü Antalyaspor eline aldı. 

"MAÇIN KIRILMA ANI..."

Maçın kırılma anı belki de 77. dakika. Assombalonga'nın kafası gol olsa Galatasaray belki de puan kaybedecekti. O kadar net pozisyondu ki markaj yok, kale boş, çok dengeli bir orta ama Assombalonga atamadı. 

"TÜRKİYE'YE GELMİŞ EN İLGİNÇ FUTBOLCU"

Icardi, Türkiye'ye gelmiş en ilginç futbolcu. İkinci yarıda vurduğu harika kafa vuruşu aynı güzellikte Antalya kalecisi tarafından kurtarıldığı pozisyon dışında sahada yok. Ta ki son dakikalarda attığı gole kadar. Öyle zor gol ki; çapraz pozisyon, iyi bir vuruş gerekiyor ama Icardi böyle pozisyonları fındık fıstık gibi atabiliyor. Tıpkı Molde'de Molde'ye attığı golün benzeri. 

"ZORBAY KÜÇÜK, ÇOK YANLIŞ YAPTI"

Sonuçta Galatasaray iyi oynamadı. Temposu düşüktü. Hakem Zorbay Küçük'ü hiç beğenmedim. Çok yanlış yaptı. İlk yarıda Kazımcan'ın Yehezkel'e yaptığı hareket penaltı. Yine ilk yarıda Antalyalı oyuncunun Muslera'nın ayağına basması en azından sarı kart. Kart vermiyor kendine itiraz eden Muslera'ya kart gösteriyor. Muslera kendisini protesto edip alkışlıyor ikinci sarıdan atamıyor. İkinci yarı Kerem'e verdiği kart yanlış. Bazı kartları da es geçti. Sonuçta yükselen bir performans içindeydi ama dün gece başarısızdı.

Kaynak: Ahmet Çakar / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 14:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hafiz ahmedi
Hafiz ahmedi - 7 ay Önce

Ahmet hoşgeldin