Erman Toroğlu'ndan Galatasaray maçı sonrası tepki! "Futbol hırsızlığı yaptı, ekmeğiyle oynuyorsun"

Galatasaray'ın Antalyspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta tartışmalı hakem kararları yer aldı.

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray maçı sonrası tepki! "Futbol hırsızlığı yaptı, ekmeğiyle oynuyorsun"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Antalyaspor - Galatasaray maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"PENALTI DA FAUL DE DEĞİL"

18. dakikada Jehezkel'in Kazımcan Karataş ile girdiği mücadele sonrası penaltı beklediği pozisyonu yorumlayan Toroğlu; "Pozisyon penaltı değil. Pozisyon içerdeyse de penaltı değil, dışardaysa da faul değil." 

"BUKSA'YA SARI KART VERİLEBİLİRDİ"

Buksa'nın Muslera'nın ayağına bastığı pozisyon hakkında Erman Toroğlu; "Muslera'nın ayağına geliyor ama futbolcu topa gitmeye çalışıyor. Muslera topu çekince ayağına geliyor. Buksa ayağını kurtarabilir mi, ona bakmamız lazım.  Oyuncu bu pozisyonda ayağını kurtaramaz. Kasıtlı basmıyor ama sarı kart verilebilirdi."

"MUSLERA OYUNDAN ATILABİLİRDİ"

Muslera'nın pozisyon sonrasında hakeme tepkisini değerlendiren Toroğlu, "Sarı kart verilmedi. Sen neden topu yere vuruyorsun? Sonra da sarı kart görünce hakemi alkışlıyorsun. Bu harekete 2. sarı verilerek Muslera oyundan atılabilirdi."

"FUTBOL HIRSIZLIĞI YAPIYOR"

Kerem Aktürkoğlu'nun sarı kart gördüğü pozisyon hakkında Erman Toroğlu; "Bu pozisyonda hiçbir şey yok. Kerem yere basıyor. Sarı kart verilmesi hataydı. Antalyaspor'lu futbolcunun yaptığı futbol hırsızlığıdır. Meslektaşının ekmeğiyle oynuyorsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 21:49
YORUM EKLE