Orhan Uluca: "Galatasaray'a 50 milyon Euro'luk teklif gelse de satmam, bambaşka bir şey"

Galatasaray'ın Süper Lig'de 2-0'lık Antalyaspor galibiyeti milli araya moralli girilmesini sağladı.

Orhan Uluca: "Galatasaray'a 50 milyon Euro'luk teklif gelse de satmam, bambaşka bir şey"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ÇOK AKILLICA BİR GALİBİYET ALDI"

"Ben bugün futbolu çok eleştirmiyorum. Alınacak olan 3 puan daha önemliydi. Galatasaray, formda ve tempolu Antalyaspor’u tabiri caizse topu öldürerek durdurdu ve çok akıllıca bir galibiyet aldı."

"GARANTİ BİR PASÖRE İHTİYACIN VAR"

 "Ziyech ve Zaha'dan tam anlamıyla verim alabilmen için bir garanti pasöre daha ihtiyacın var. Topa sahip olduğunda Torreira'dan başka kimseye güvenemiyorsun."

"BELKİ ÇOK DAHA İYİ BİR TORREIRA İZLEYECEKTİK"

"Savunma önünde oynuyor diye, bu Torreira'nın çok iyi 6 olduğu anlamına gelmiyor. Torreira, bir Busquets değil. Galatasaray'ın bir Busquest profiline ihtiyacı var. Geride oyun bilgisi yüksek garanti pasör bir oyuncu olmuş olsaydı, belki çok daha iyi bir Torreira izleyecektik."

"ICARDI'Yİ 50 MİLYON EURO'YA SATMAM"

"Icardi'yi 50 milyon Euro teklif gelse de satmam. Icardi, bambaşka bir şey. Icardi, seni net şekilde şampiyon yaptı. Kritik maçların hepsinde vardı. Şampiyonlar Ligi'ne gittin, kaç milyon Euro kazandırdı? Manchester United maçını kazandırdı, kaç milyon Euro kazandın? Parayla satın alınamayacak değerler de koydu. Her futbolcu satılabilir ama Icardi'yi satmam."

"TARAFTAR SAYISINI YÜZDE 5 ARTIRACAK"

"Icardi’ye ilgi, sevgi ve saygı en üst seviyede. Normal bir durum, çünkü bu adam yapabileceği her şeyi an itibarıyla yaptı. Fenomen Ronaldo olsa ancak bu kadar yapabilirdi. 10 yıl sonra taraftar sayısının %5 artmasına Icardi etkisi diyeceğiz."

"NDOMBELE, TAM HAZIR DEĞİL"

"Tanguy Ndombele tam hazır değil ama ikinci yarıdaki o 15 dakikalık Galatasaray baskısında Ndombele’nin etkisini gördüm." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 22:59
YORUM EKLE