Sinan Engin: "Türkiye'den bir kulüp 20 milyon Euro bile verse Galatasaray'dan gitmez"

Galatasaray, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Sinan Engin: "Türkiye'den bir kulüp 20 milyon Euro bile verse Galatasaray'dan gitmez"

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, BİR AVRUPA TAKIMIDIR"

Galatasaray'ı öncelikle Manchester United galibiyeti için kutluyorum, tebrik ediyorum. Galatasaray takımı bir Avrupa takımıdır. Galatasaray, Türkiye'nin 1 numaralı markasıdır."

"ALLAH, ICARDI'Yİ İYİ İNSAN OLARAK YARATMIŞ"

"Icardi, müthiş karakter, müthiş futbolcu, müthiş bir insan. Allah, Icardi'yi iyi insan ve iyi futbolcu olarak yaratmış. Icardi'yi Türk yapalım, keşke imkan olsa Türk yapsak. Futbol hayatı bittikten sonra belediye başkanı bile yaparız. Bir adam hiç mi kızmaz, bağırmaz, tepki göstermez, şov yapmaz? Allah, böyle bir futbolcuyu, karakteri Türkiye'ye nasip etti. İşte bu adama 10 milyon Euro verirsin. Icardi'ye Türkiye'den bir kulüp 20 milyon Euro bile verse Galatasaray'dan gitmez. Böyle bir karakteri var. Allah nazardan saklasın."

"VAR HAKEMLERİ MUHTEMELEN TELEFONLA KONUŞUYORLARDI"

"Galatasaray, zor deplasmandan 3 puanı almayı bildi. VAR'daki hakemler Muslera'nın pozisyonunda muhtemelen VAR odasında telefonla konuşuyorlardı."

"BOEY'İ NASIL ALMIYORLAR?"

"Sacha Boey'i Fransa Milli Takımı'na nasıl almadıklarını anlamıyorum. Şu anda ondan iyi sağ bek yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 13:19
YORUM EKLE