İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da 'Burası benim işim diyebilir' ama kaç dakika süre veriyorlarsa en iyisini yapıyor"

Galatasaray, ligde ve Avrupa'da namağlup giderken Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek milli araya girdi.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da 'Burası benim işim diyebilir' ama kaç dakika süre veriyorlarsa en iyisini yapıyor"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OLD TRAFFORD'DAN SONRA BU MAÇA ÇIKMAK ÇOK KOLAY DEĞİL"

"Zor maçtı. Galatasaray adına şunu söyleyebilirim. 3 puan, çok iyi bir skor. Gecenin en iyi tarafı. Çok da kolay değil. Hafta arası Old Trafford'da öyle bir maç oynuyorsunuz ki zorluk derecesi çok yüksek bir maç. O duygulardan gelip Antalya'da bu maça çıkmak çok kolay değil. Ayrıca o serinlikten bu Antalya sıcağına gelmek de çok kolay değil."

"OKAN HOCA, KEREM'DEN HİÇ VAZGEÇMİYOR"

"Maça başlayan 11'e bakıyorsun. Belki hoca, Manchester United maçına sonradan girip asist yaptığı için Barış Alper Yılmaz'ı ödüllendirmek istedi. Kerem Aktürkoğlu'ndan hiç vazgeçmiyor. Mertens, şu an takımda hak ettiğinden daha az süre buluyor. Ama bir gerçek var. Rakipler en iyi oyununu da oynasa Galatasaray maçlarını kazanmasını biliyor."

"ICARDI GÖZÜKMESE BİLE ÇIKIP MAÇI BİTİREBİLİYOR"

"Fenerbahçe ve Galatasaray ne olursa olsun maçlarını kazanmasını biliyor. Kolay kolay bu iki takımdan puan alacak bir Anadolu takımı yokmuş gibi gözüküyor. Çok usta ayakları var. Hiç ortada gözükmese bile Icardi çıkıp maçı bitirebiliyor."

"GALATASARAY'IN EN BÜYÜK AVANTAJI"

"Galatasaray'da önemli olan bocaladığı anlarda gol yiyip geriye düşmemesi. Onu da iyi beceriyorlar. 0-0'a oynamayı iyi biliyorlar. Bu onların en büyük avantajı."

"KANATLAR İSBAETLİ TOPTA GELİŞMELİ"

"Barış Alper Yılmaz rakip sahada yüzde 36 ile oynamış. Üç toptan birini rakibe vermiş. Zaha yüzde 46, o da iki toptan birini rakibe vermiş. Kanatların bu kadar az rakip yarı sahada isabetli top oynarsa az pozisyon üretirsin. Bunun gelişmesi lazım."

"MERTENS'E SAYGI DUYULMALI"

"Mertens saygı duyulması gereken bir profesyonel. 10 dakika diyorlar 10 dakika oynuyor, 30 dakika diyorlar 30 dakika oynuyor. Yerine oynattığı oyuncu da Kerem Aktürkoğlu. Mertens ile aynı özelliklere sahip bir oyuncu değil. Mertens de ben Mertens'im diyebilir yani. Burası benim işim diyebilir. Kaç dakika süre veriyorlarsa giriyor ve en iyisini yapıyor."

"BOEY, İNANILMAZ OYNUYOR"

"Sacha Boey geçen sezon üçüncü sağ bekken şimdi nelerden bahsediyoruz. İnanılmaz oynuyor. İkili mücadelelerin hepsinde var, hiç kaçınmıyor."

"ICARDI, ZORLARIN HEPSİNİ ATIYOR"

"Icardi, her türlü golünü atıyor. Ne yapıp ediyor atıyor. Kolayı sevmez, zoru sever diye algı oluşmaya başladı. Zorların hepsini atıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 15:15
YORUM EKLE