Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da hak ettiğinden daha az oynuyor, birinci tercih olmalı"

Galatasaray, Süper Lig'de deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek namağlup yoluna devam etti.

Mehmet Özdilek: "Galatasaray'da hak ettiğinden daha az oynuyor, birinci tercih olmalı"

TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özdilek'in açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLAR LİGİ DÖNÜŞLERİ ZORDUR"

"Özellikle Şampiyonlar Ligi'nden sonra dönüşler zordur. Uçak yolculuğu yapıyorsunuz, iklim değişikliği oluyor, büyük zafer sonrası oyuncuların lige dönmesi kolay değildir. Bu anlamda bence Galatasaray adına iyi akşam oldu."

"GALATASARAY, BUNA İZİN VERMEDİ"

"Antalyaspor zor bir deplasman. Aslında oynanan oyunlarına baktığımızda Fenerbahçe maçında çok dirençlilerdi. Bugün o direnç pek yoktu. Galatasaray buna izin vermedi diyebiliriz. Bu anlamda Galatasaray başarılıydı."

"NDOMBELE, UFAK UFAK BAŞLADI"

"Şampiyonlar Ligi maçından sonra Galatasaray'da 3 oyuncu değişti. Orta sahada Kaan-Ndombele değişikliği vardı. Ndombele tabi fiziksel olarak hala tam hazır değil ama onu da oynatarak hazırlamalısınız. Ufak ufak başladı. Milli takım arası biraz daha derli toplu olacaktır diye düşünüyorum."

"KAZIMCAN, ÇOK KISA SÜREDE DÖNÜŞ YAPTI"

"Angelino yerine Kazımcan oynadı. Sakatlığının ardından çok kısa sürede dönüş yaptı. Bu da onun adına önemli bir şey. Zaman içerisinde Okan hocanın Kazımcan ile ilgili de muhakkak tasarrufları olacaktır."

"MERTENS, HAK ETTİĞİNDEN DAHA AZ OYNUYOR"

"Tete'nin topla birlikte etkinliğini gördük. Özellikle 63. dakikada Mertens oyuna girdikten sonra Galatasaray takımının oyun anlayışının biraz daha değiştiğini gördük. Galatasaray lehine oldu bu. Atılan ikinci golde Mertens'in Icardi'ye attığı pas çok iyiydi. Mertens hak ettiğinden biraz daha az dakika alıyor gibi görünüyor."

"KIRILMA ANI OLDU"

"Bu zorlu fikstürden sonra Galatasaray, Antalya deplasmanını benim beklediğimden kolay geçti. Kırılma anı Assombalonga'nın kaçırdığı gol. Orada 1-1'i yakalasa rakip başka bir şey olabilirdi."

"TORREIRA ÖYLE BİR OYUNCU"

"Torreira'nın yanına kimi koyarsan koy oluyor. Öyle bir oyuncu. Sanıyorum bir maçta Torreira yoktu. O maçta da Galatasaray büyük sıkıntılar yaşadı.

"ICARDI, BİR ŞEKİLDE ATIYOR"

"Icardi'yi kötü oynarken göremiyoruz diyorsun ama sonunda her türlü görüyorsun. Bir şekilde atıyor ve sahneye çıkıyor."

"BELKİ EN AZ RAKAMDIR"

"Galatasaray rakip yarı ceza sahası içinde 21 kez topla buluşmuş. Belki de şu ana kadar en az olan sayıdır. Geçen maç 53'leri konuştuk. Totalde 20 çok düşük."

"ICARDI'NİN ARKASI İÇİN BİRİNCİ TERCİH MERTENS OLMALI"

"Bugünkü form grafiğine bakarsak Icardi'nin arkasında Mertens birinci tercih olarak gözüküyor. Hem iştahı hem durumu. Birinci aday o."

"BOEY HEP DAHA İYİ"

"Sacha Boey, geçen sezon hocanın söylediği akademiye gidip geldiğindeki süreçte hep üstüne koyarak devam ediyor. Zaman zaman biraz dalgalanma olur ama onda tam tersi. Hep daha iyi, hep daha iyi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 23:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ersan
Ersan - 7 ay Önce

Benim anlamadığım başka takımın futbolcuları yada taraf gazetecileri neden GS ile uğraşıyor gidin kendi takımınıza bak BJK ne halde bakın FB her maçı kazanıyor genede nazar etmek futbolcuları ayrıştırma politikası olsun diye hep GS üzerine oynamayın bırakın düşün GS yakasından…