Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'a lazım bir oyuncu, yüzde 100 olmak zorunda"

Galatasaray, Süper Lig'de 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle milli araya moralli girdi.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'a lazım bir oyuncu, yüzde 100 olmak zorunda"

TRT Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN HOCA, ARTIK OYNATARAK KAZANMAK İSTİYOR"

"Bence Okan hoca artık yavaş yavaş eksik olan oyuncularını fiziksel anlamda oynatarak kazanma düşüncesine sahip. Sebebi de şu... Ndombele kendi temposunu yakaladığı zaman iyi bir orta saha. Geçmişinde oynadığı kulüpleri biliyoruz. Bugün de ne kadar iyi performans gösterdiğini söylememize gerek yok. Galatasaray, müthiş Manchester Unitede zaferinin ardından Antalya'da da istediğini almıştır."

"KEREM'E TATLI DİLLE ANLATABİLİRDİ"

"Bazen bazı oyuncularda ısrar ettiğiniz dönemlerde verim alamadığınızda değişiklikler şart olur. Kerem Aktürkoğlu dinlendirilebilirdi. Kerem'in iyi olduğunu ama onun da dinlenmeye ihtiyacı olduğunu Okan hoca bir şekilde tatlı dille anlatabilirdi."

"ZAHA ÇOK FAZLA EKSTRA İŞLER YAPABİLİR"

"Galatasaray, Zaha ile top ayağındayken sol kanatta çok fazla ekstra işler yapabilecek gibi duruyor. Onu her maç yavaş yavaş daha çok yansıtmaya başladılar."

"KAZIMCAN'A BİR TAVSİYEM VAR"

"Kazımcan Karataş'a bir tavsiye... Oynama isteği, arzusu, aşkı çok fazlasıyla var ama defans oyuncularının her topu alma hamlesi oyun içinde çok doğru olmaz. Bazen hata yapıyor. Hata yaptığı gibi rakibe de çok fazla zaman verdiğinden dolayı hatasını kabul ettirme düşüncesi ile bire bire girmeye başlıyor. Zaman zaman bölgeni ve rakibini de kontrol etmen lazım."

"MERTENS, YÜZDE 100 OLMAK ZORUNDA"

"Antalyaspor ilk yarıda takım halinde orta alanı kapadı. Sana ne lazım? Mertens lazım. İkiye birleri iyi oynayan, koşu yapan, tek pas oynayan Mertens lazım. Bu tarz oyunların içinde Mertens yüzde 100 olmak zorunda."

"EN FEDAKARLAR BOEY VE TORREIRA"

"En büyük fedakarlık Sacha Boey. Hiç tepki vermiyor, agresif değil, karıştırmıyor. Fedakarlığın en büyük ikinci ismi de Torreira. Bir insan hiç mi dinlenmek için hocasından izin istemez. Her maçta var."

"SANCHEZ, BİRE BİRLERDE ÇOK İYİ"

"Abdülkerim Bardakcı ve Sanchez ikilisi biri sol ayak biri sağ ayaklı. Sanchez daha dikine oynamayı seven bir oyuncu. Bire birlerde çok iyi."

"ICARDI, ENTERESAN BİR OYUNCU"

"Icardi'nin oyun içinde o kadar etkinliği var ki; servis yapmayı biliyor, top Galatasaray'da kalıyor. Koşu yaratıyor, boş alan sağlıyor. Enteresan bir oyuncu."

"SANCHEZ İLE HERKES OYNAR"

"Davinson Sanchez'in yanına kimi koyarsan koy oynar. Orayı çok iyi dengeliyor. Davinson Sanchez ve diğerleri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2023, 19:20
YORUM EKLE