Rıdvan Dilmen: "Galatasaray gruptan çıkarsa transfer etmeli, ben 40 tane gol attırırdım"

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Antalyaspor deplasmanından 2-0 galibiyetle döndü.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray gruptan çıkarsa transfer etmeli, ben 40 tane gol attırırdım"

TV8,5'ta yayınlanan programda Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI, DAHA NE YAPSIN?"

"Icardi hiç çıkmadan oynuyor. Icardi futbolun emrettiklerini yapıyor. Icardi, penaltı kaçırıyor ama 5 dakika sonra gol atıyor. Icardi oyundan çıkmayı asla istemiyor. Çünkü gol atmak ve attırmak istiyor. Icardi, 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı. Oynadığı maçtan daha fazla gole katkısı var. Oyundan asla çıkmak istemiyor. Bir futbolcu daha ne yapsın yani?"

"OKAN HOCA 'BOEY KİLİT OYUNCUMUZ' DEDİ"

"Kazımcan Karataş yerine Angelino gelir. Okan Buruk, Manchester United’daki basın toplantısında maçın kilit oyuncusunu gösterdi. Okan hoca, 'Sacha Boey kilit oyuncumuz' dedi. Manchester maçında Hojlund’a değineceğim. 1.91 olup bu kadar süratli bir forvet hayatımda görmedim. Abdülkerim Bardakcı, topsuz oyunda bile ona yetişemedi."

"MERTENS'İ KAYBETMEMEK LAZIM"

"Hoca, Antalyaspor maçını hazırlık maçı olarak gördü. Manchester maçını da Süper Lig maçı olarak gördü. Barış Alper Yılmaz ve Ndombele’yi hazır tutmak için oynattı. Kerem Aktürkoğlu yerine belki Mertens oynayabilirdi. Çünkü Mertens’i kaybetmemek lazım."

"OKAN HOCA, 'KALK KALK' DEDİ"

"Galatasaray, maç ritmi kazansın diye oyuncularını oynatıyor, maalesef ligimizin yeri bu. Okan hoca, fizik olarak Kasım ayını işaret etti. Fenerbahçe mesela fit durumda. Kasım ayı da hoca için doğru bir tarih. Okan Buruk, mümkün olduğu sürece 'Devre arasına kadar Fenerbahçe ile yan yana gidelim' diyor. Mesela Kazımcan yere düştü kalkmadı, Okan hoca 'Kalk, kalk' dedi. Çünkü olası puan kaybında Fenerbahçe kazanırsa fark 4’e çıkardı. Antalya'da stat doluydu, bu gayet güzel. Büyük maçlarda statların dolması gayet güzel.”

"GALATASARAY, GRUPTAN ÇIKARSA ICARDI KALİTESİNDE SANTRFOR ALMALI"

"Okan Buruk'un Bayern Münik maçıyla ilgili 'Liderlik için oynayacağız' açıklaması bence 'Dört forvetle çıkacağım' açıklamasıdır. Ben öyle algıladım. %70 Galatasaray gruptan çıkar. Galatasaray, eğer Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarsa Icardi kalitesinde santrfor almalı."

"BEN ICARDI'YE 40 TANE GOL ATTIRIRDIM"

"Oyuncu sakatlandı, Zaha ve Ndombele'de yoğurdu üfleye üfleye gidiyor. Kerem Aktürkoğlu kendisini aştı, forvet arkasında kendisini zayıf görüyordum ama Icardi’nin arkasında oynamak büyük avantaj. Bir oyuncu hiç mi ofsayta düşmez? Okan hoca Kerem'i gülü seven dikenine katlanır olarak oynatıyor. Ben mesela Icardi ile oynasam 40 tane attırırdım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 12:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Timucin
Timucin - 8 ay Önce

Galatasaray Yuzde 99 bu gruptan lider olarak cikacak kapasiteye sahip Galatasaray Bayern Munich'i de yenecek.

Faruk
Faruk - 8 ay Önce

Vala rıdvan hocada iyi sallıyor Mertens 60. Dk sonra oynar ilk 11 de takımı yorar barısda rakıp takıma göre 2.yarı oynar icardı tarsılmaz orhan hocanın üstüne takım analızı ve futbol cü analızı kadar iyisi yok rıdvan hoca fenere yol yapıyor oda çok çok iyi biliyor ama kafa kasırtırma gs karıstırma işi