Nihat Kahveci: "Galatasaray'da elinin tersiyle 'Hocam beni bundan sonra ilk 11 oynatma' dedi"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna 2-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kayıpsız devam etti.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da elinin tersiyle 'Hocam beni bundan sonra ilk 11 oynatma' dedi"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SANCHEZ, DURUŞUYLA GÜVEN VERİYOR"

"Galatasaray, bir stoper buldu Davinson Sanchez. Forvet mi, stoper mi, golcü mü ne olduğu belli değil. Manchester'da iki asist yapıyorsun, Antalya'da gol atıyorsun. Defansta sanki hiç yorulamdan maçı biriyor. Zaten duruşuyla güven veriyor. Çok tecrübeli bir oyuncu. Galatasaray'ın en iyilerinden biriydi."

"ICARDI, KÖTÜ DE OYNASA GOL ATIYOR"

"Mauro Icardi'den 46 gole direkt katkı. Bu istatistikler Halaand'da var, Mbappe'de var, Messi'de var, Cristiano Ronaldo'da var. Icardi, kötü de oynasa gol atıyor."

"KEREM AKTÜRKOĞLU, HİÇ DOKUNMADI BİLE"

"Hakem Zorbay Küçük, çok enteresan. Kerem Aktürkoğlu hiç dokunmadı bile, sarı verdi. Buksa gözünün önünde atladı, ona da sarı ver mesela. Muslera'nın ayağına basılmasını görmedi. Hakemler formsuzlar."

"BARIŞ, 'BUNDAN SONRA BENİ 11'DE OYNATMA' DEDİ

"Barış Alper Yılmaz, Manchester'da çok iyi oynadı. Okan hoca, Antalyaspor'un bıraktığı boş alanlarda hareketli olabileceğini düşündü ama Barış, elinin tersiyle 'Hocam beni bundan sonra ilk 11 oynatma' performansı sergiledi. Bu kadar top kaybı yaptığı bir maçı hatırlamıyorum. Okan hoca da hemen dokunuyor, çünkü maçı iyi okuyor. Galatasaray, çok kaliteli oyuncuları olduğu için maçı kazanıyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 13:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arda
Arda - 8 ay Önce

Rashica ile Zaniolo'nun yerini maalesef dolduramadık. Ziyech sakat, Tete de hızlı hücumda topları eziyor. Kerem 10 numara oynayamıyor. Mertens'deki oyun zekâsı, pas kabiliyeti, teknik onda yok. Mertens daha fazla oynamalı, bu sene de en az 70 dk oynar.

Objektif
Objektif - 8 ay Önce

Barış Alper bu seneki Galatasaray kadrosunda sonradan oyuna girdiği maçlarda başarılı bir performans sergilerken ilk 11'de çıktığı maçlarda başarısız oldu. Nihat doğru teşhis koymuş. Bunun sebebini kendi bulmalı ve bundan sonraki maçlarda ilk 11'de yer bulamadığı için asla üzülmemeli.