Ümit Özat: "Galatasaray'a gelmiş en iyi isim, sırtlan gibi bir şey, çok başka bir oyuncu"

Galatasaray'da Mauro Icardi ve Davinson Sanchez'in performansları beğeni alıyor.

Ümit Özat: "Galatasaray'a gelmiş en iyi isim, sırtlan gibi bir şey, çok başka bir oyuncu"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"BEN BU İŞİ ANLAMADIM, ICARDI..."

"Bazı oyuncular sezon başı kampıyla hazırlanır, Icardi maç oynaya oynaya hazırlanıyor. Adam hem gol atıyor hem de hazırlanıyor. Ben bu işi anlamadım. Icardi hem hazırlık kampını geçiriyor hem de takımına katkı yapıyor."

"BENİM KORKUM ŞUYDU"

"Benim korkum şuydu. Girenin ve çıkanın fark etmediği bir Galatasaray olursa tehlike olur. Şimdi giren çıkan fark etmiyor. Tek alternatifsiz Muslera.

"SANCHEZ'İN YANLIŞ TOPU YOK"

"Davinson Sanchez, topu oyuna bir sokuyor, sanki Patrick Vieira. Sana zaman kaybettirmiyor. Gole ihtiyacın varken de zaman kaybettirmiyor. Öndeyken de dikine oynuyor. Adamın yanlış topu yok. Oynadığı toplar da rakibin iki tane orta sahasını eksiltiyor. Rakibi eksilten pası ön libero yerine Sanchez atıyor. Hem atakları kesiyor hem de topu oyuna sokuyor. Buna yapan Popescu vardı. Başka kimse yoktu.Tomas Ujfalusi'nin fersah fersah önünde. Bu çok başka bir oyuncu." 

"SANCHEZ, GALATASARAY'A GELMİŞ EN İYİ STOPERDİR"

"Sanchez, Galatasaray'a gelmiş en iyi stoperdir. Sırtlan gibi bir şey. Ben forvet olsam Sanchez'i geçmeye gitmem. Bir tek vücut çalımıyla geçebilirsin ama onu da yiyecek adam değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2023, 18:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah
Abdullah - 8 ay Önce

Aen anlayamazsin ümit aklinin almadigi islere yorum yopma kabiliyet meselesi sen anladin