Alper Mert: "Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi, ikisini birlikte istiyorlar"

Galatasaray'da iç ve dış transferde önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Alper Mert: "Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi, ikisini birlikte istiyorlar"

Galatasaray muhabiri Alper Mert, Taktik Mania Youtube kanalında sarı kırmızılıların transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'UN AKLINDAKİ İKİLİ ICARDI VE AUBAMEYANG"

"Tabii ki mali bir pazarlık var ama Icardi, Galatasaray'da kalmak için önceliğinin para olmadığını, Şampiyonlar Ligi şartı olduğunu ve etrafına kendi futbol kalitesinde isimlerin transfer edilmesini istedi. Bayram hediyesi olarak Icardi, Galatasaray'a gelirse şaşırmayın. Arap takımlarıyla girilen rekabetten dolayı Dursun Özbek, net talimat verdi. Yönetim, sponsorluklarla beraber el birliğiyle çalışıyor. Okan Buruk'un aklındaki forvet ikilisi Icardi ve Aubameyang." 

"SÜRPRİZ BİR TEKLİF GELDİ, JUVENTUS İSTİYOR"

"Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi. Juventus, Zaniolo'nun yanında Sacha Boey'i de istiyor. Galatasaray'ın sağ kanadına talip oldular. Yönetim ve Okan hoca, Nelsson ve Sacha Boey'in kalması için ısrarcı ama iyi bir teklif gelirse değişiklik olabilir. Şu an itibariyle Sacha Boey'e Juventus'tan gelen bir teklif var."

"HAKIM ZIYECH'E DÖNÜLDÜ"

"Okan hocanın Galatasaray yönetimine 1. sırada yazdığı isim Icardi, 2. sırada yazdığı isim Rashica. Icardi temasları başlar başlamaz Rashica temasları da başladı. Ancak Norwic, 15 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Galatasaray, 7 milyon Euro'ya kadar çıkmayı düşünüyor. Böyle olunca Hakim Ziyech'e dönüldü." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 11:02
YORUM EKLE