Alper Mert: "Galatasaray sıkı bir pazarlığa girecek, sonuna kadar bekleyecek"

Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetim, transferler için kolları sıvadı.

Alper Mert: "Galatasaray sıkı bir pazarlığa girecek, sonuna kadar bekleyecek"

Galatasaray muhabiri Alper Mert, 343 Digital Youtube kanalına Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"GİTMESİ BEKLENEN İKİ OYUNCU VAR"

"Benim bildiğim gitmesi beklenen iki oyuncu var, Midtsjö ve Dubois. Galatasaray, Oliveira ve Mertens'ten çıkmak isteyebilir fakat bu kontratları sonlandırmak zor."

"RAMOS, TRANSFERİ KOLAY BİTMEZ"

"Sergio Ramos transferi kolay bitecek bir transfer değil. Ramos gibi bir oyuncuyla masaya oturacaksanız, sıkı bir pazarlığa gireceksiniz demektir. Galatasaray yönetimi de sonuna kadar bekleyecek gibi duruyor."

"GALATASARAY, ÇOK BAŞKA SEVİYE"

"Galatasaray bu ülkenin temsili için çok başka seviye. Galatasaray başarılıysa milli takım da başarılı oluyor. Rakip takım taraftarları fanatizmin etkisiyle, kıskançlıkla değerlendirebilirler ama bu bir gerçek."

"ACELE ETMEYE GEREK YOK"

"Galatasaray yönetimi yine zoru başarmaya çalışıyor. Yoksa kolayı yaparlardı. Rashica'yı tutabilirlerdi, onun yerine daha yatırımlık Tete'yi aldı. Zaha ve Ziyech geldi. Okan Hoca'nın eline hazır gelmediler. Acele etmeye gerek yok. Galatasaray istediği oyunu oynayacak. Tete ve Rashica aynı kalibrede oyuncular değil." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 11:32
YORUM EKLE